horo mamici
Horoscop

Ce fel de sarcina o sa ai in functie de zodia in care te-ai nascut

Sarcina poate fi cea mai frumoasa experienta, dar si cel mai dificil lucru pe care il pot experimenta reprezentantele sexului frumos. In timp ce unele se lasa complesite de momentele de anxietate, kilogramele in plus, vergeturile si starile de rau pe care le au dimineata, altele reusesc sa se bucure din plin de aceasta perioada.

Potrivit astrologilor citati de Your Tango, semnul zodiacal al viitoarei mamici are un cuvant greu de spus in aceasta privinta. Gaseste-ti zodia in continuarea articolului si afla cum influenteaza acesta experienta maternitatii.

  • Berbec

Increderea, determinarea si dragostea pentru provocari pe care femeia Berbec le nutreste o vor face sa priveasca sarcina ca pe un pariu binevenit. Firea sa optimista o va ajuta sa faca fata schimbarilor emotionale din timpul graviditatii.

  • Taur 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Caracterul practic al nativului Taur o va ajuta pe viitoarea mamica sa faca fata stresului din sarcina cu brio. Femeia Taur nu va rata nicio programare la medicul ginecolog si va adopta o dieta sanatoasa. Cu toate acestea, va fi scoasa din sarite de schimbarile pe care corpul sau le va suferi de-a lungul celor noua luni in care se dezvolta bebelusul.

  • Gemeni

Anxioasa din fire, femeia Gemeni va fi panicata pe tot parcursul sarcinii. Ea se va teme fie de munca pe care o presupune noua “meserie”, fie de faptul ca ar putea fi o mama rea. De asemenea, viitoarea mamica va fi nemultumita de regulile stricte pe care este nevoita sa le respecte timp de noua luni.

  • Rac 

Disconfortul pe care femeia Rac il simte cand trebuie sa impartaseasca informatii despre lucruri personale o va face sa fie retinuta. Ba chiar va incerca sa tina sarcina ascunsa cat mai mult timp. Chiar si asa, sensibila si sentimentala, viitoarea mamica se va bucura din plin de aceasta experienta si va imortaliza fiecare moment. Schimbarile de stare vor fi mai frecvente comparativ cu celelalte semne zodiacale.

  • Leu 

Leul tinde sa fie destul de incapatanat si instabil, asa ca cel mai probabil nu va face compromisuri - de la numele copilului, pana la locul in care va aseza patutul bebelusului, va decide tot. De asemenea, va incerca pe cat posibil sa isi impuna propriul plan de nastere. Femeia Leu se va dedica cu totul sarcinii.

  • Fecioara 

Viitoarea mamica se va ocupa de sarcina cu gratie. Pasionata de lectura si alimentatie, femeia Fecioara va devora toate cartile de parenting. Tendinta acesteia de a fi extrem de critica o va face sa se simta o mama rea inca de dinainte de a veni bebelusul pe lume asa ca va trebui sa fie atenta sa nu fie prea dura cu ea insasi.

  • Balanta 

Balanta uraste sa fie singura, asa ca va aprecia cu adevarat sprijinul pe care il va primi in diminetile intunecate de starile de rau.

  • Scorpion

Calmul caracteristic al Scorpionului o va ajuta pe graviduta nascuta sub acest semn sa faca fata stresului din timpul sarcinii. Ea nu se teme sa devina mama, ci asteapta cu nerabdare sa isi tina copilul in brate.

  • Sagetator 

Pentru femeia Sagetator sarcina si kilogramele in plus nu vor fi o piedica in calea stilului ei elegant si cochet. Desi pe parcursul celor noua luni de sarcina poate avea dureri de solduri, spate si de picioare, ea le va indura pe toate cu fruntea sus.

  • Capricorn 

Doamnele din zodia Capricorn sunt o fire minutioasa si adora sa detina controlul, astfel ca sarcina si nasterea vor fi planificate in cel mai mic detaliu. Ele pot face ca durerile nasterii sa para usor de suportat.

  • Varsator

Nativa varsator va pune o sumedenie de intrebari si va deveni agasanta cu grija excesiva legata de sanatatea micutului ei. Nu va conta durerea, desi o va simti in fiecare particica a corpului. Atata vreme cat micutul ei e puternic si sanatos, va fi fericita. Viitoarea mamica va duce sarcina la termen fara prea multe sesiuni de lacrimi cauzate de hormoni.

  • Pesti

Femeia Pesti e schimbatoare la inceputul sarcinii. Sensibila din fire, ea se va inmuia si mai tare. Este capabila sa renunte la orice viciu daca stie ca dauneaza copilului, e extrem de protectoare si o buna sfatuitoare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri