Astrology,And,Horoscope,Concept,,Beautiful,Woman,With,Scales.,Femida.,Libra
Horoscop

Zodia Balanță. Shutterstock

Zodia Balanță. Tot ce trebuie să știi despre nativii acestui semn zodiacal

La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în Balanță, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, din totalul de 12. 

Balanţa este în primul rând despre echilibru. Cei aflați în jurul nativilor acestui semn zodiacal vor fi atraşi de farmecul lor, de atitudinea prietenească destinsă. Ambiţiile şi dorinţele se subordonează prietenilor şi asociaţilor săi. Acţionând împreună cu aceştia se vor simţi în siguranţă.

Semnul este asociat cu planeta Venus care înseamnă dragoste și beneficii.

Cei născuţi în această zodie sunt indulgenţi, sociabili, buni diplomaţi şi stăpânesc arta de a şti cum să se poarte cu ceilalţi, fapt ce impune respect. Menţinerea echilibrului, ideea de "a trăi şi a-i lăsa şi pe ceilalţi să trăiască" reprezintă necesităţi vitale pentru acești nativi. Se adaptează ușor, au bun gust şi talent artistic. Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul şi ies în evidenţă datorită înfăţişării plăcute.

Compromisul, vorba agreabilă, conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în această zodie, potrivit www.eastrolog.ro, arată Agerpres.

Au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi în genere înclinaţii pentru artă, având gusturi rafinate. Pot face carieră în lumea publicităţii și a comerţului.

Libra,Zodiac,Sign.,Night,Sky,Abstract,Background

Elemente norocoase

Piatra mistică - coral, jad
Ziua norocoasă - vineri
Numerele norocoase - 6, 9
Culori norocoase - vernil, roz
Simţul cel mai dezvoltat - auzul

Alimentele benefice

Alimentele benefice pentru balanță: cele uşoare, carne de pasăre, fructe, ceaiuri; alimente de culoare galbenă sau verde; importante sunt îndeosebi crudităţile, legumele şi fructele de toamnă.

La ce afecțiuni este predispus nativul din Balanță

Nativul Balanţă este un gurmand şi este predispus la boli de rinichi, la afecţiuni ale vezicii, uretrei, pielii şi încheieturilor.

Zodiac,Star,libra,Constellation,,On,Night,Sky,With,Cloud,And,Stars
Zodia Balanță. Shutterstock

Bărbatul Balanţă

Bărbatul Balanţă este fermecător, distractiv, inteligent, gentil, politicos şi comunicativ, dar în cele din urmă, extrem de greu de citit. Îi place să se afle mereu în centrul atenţiei, pentru a se putea bucura de toată admiraţia pe care e convins că o merită. Este un altruist şi se poate conta pe ajutorul său, căci el îl acordă ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind şi de o mare generozitate. Cultivă o anume etichetă în relaţiile umane, refuzând categoric vulgaritatea sau ostentaţia. Este un bun observator al caracterelor şi comportamentelor umane. Luciditatea cu care apreciază situaţiile şi buna adaptabilitate îi sunt de ajutor în depăşirea obstacolelor vieţii.

Femeia Balanță

Femeia Balanţă deţine inconştient secretul de a plăcea. Farmecul nativei este foarte puternic, dar este exersat cu fineţe. Are o personalitate dură, hotărâtă, îi place să activeze în lumea bărbaţilor, ea ştie că poate seduce pe oricine şi tot ceea ce îşi propune poate duce la bun sfârşit, potrivit www.zodiacool.ro. Florile preferate sunt trandafirii roşii. Este o mamă bună pentru copiii ei, afectuoasă, bună gospodină, plină de tact şi calm. Femeia Balanţă este soţia ideală pentru bărbatul ambiţios, condiţia fiind ca el să aprecieze calităţile sale. Se îmbracă elegant, cu mult bun gust, demonstrând un simţ estetic deosebit. Este foarte atentă la imaginea sa şi va căuta mereu să fie aranjată pentru a plăcea lumii. Îşi ţine viaţa personală departe de ochii curioşilor, lăsând să se vadă doar ceea ce ea doreşte.

Copilul Balanță

Copiii născuţi în zodia Balanţă sunt frumoşi şi foarte ataşaţi. Pun întrebări inteligente, sunt curioşi şi agreează compania adulţilor pe care îi studiază în tăcere. Spiritul lor de observaţie foarte viu şi compania celor mari îi ajută să devină profunzi în gândire, după cum menţionează www.copilul.ro. Nu vor înţelege niciodată de ce oamenii se ceartă sau sunt răi unii cu alţii. Vor respinge întotdeauna brutalitatea, dar fără a ezita să manifeste curaj când o problemă de onoare o cere. Copilul acestei zodii nu suportă să fie umilit, şi dacă acest lucru se întâmplă, se transformă fie într-un copil retras, închis în sine, fie într-un rebel fără cauză. Fetiţele sunt cochete şi îşi petrec multă vreme în faţa oglinzii.

Close-up,Shot,Of,A,Piece,Of,Wood,With,A,Zodiac
Zodia Balanță. Shutterstock

Compatibilitate cu alte zodii

Excelentă (100%) - Balanţă, Vărsător, Gemeni
Bună (80%) - Săgetător, Leu
Delicată, riscantă (60%) - Capricorn, Rac
Dificilă, dar interesantă (50%) - Berbec
Nerecomandabil (10%) - Scorpion, Fecioară

Personalităţi de pe mapamond născute în zodia Balanţă: Julio Iglesias, F. Scott Fitzgerald, Linda McCartney, Michael Douglas, William Faulkner, Catherine Zeta-Jones, Lynn Anderson, Melissa Sue Anderson, T.S. Eliot, George Gershwin, Linda Hamilton, Olivia Newton-John, Brigitte Bardot, Al Capone, Hilary Duff, Marcello Mastroianni, Jennifer Rush, Miguel de Cervantes, Julie Andrews, Mahatma Gandhi, Sting (Gordon Sumner), Armand Assante, Toni Braxton, Simon Cowell, Vladimir Putin, John Lennon, Giuseppe Verdi, Luciano Pavarotti, Margaret Thatcher, Sarah Ferguson, Jean-Claude Van Damme, Benjamin Netanyahyu, Alfred Nobel, Catherine Deneuve, Franz Liszt.

Zodia Balanță se încheie pe 22 octombrie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri