Portrait,Of,Young,Beautifull,Brunette,Woman,With,Horoscope,Chart,And
Horoscop

Zodiac, zodii, horoscop. Shutterstock

Zodia Leu. Pentru ce sunt renumiți nativii acestui semn, ce le poartă noroc și cu cine se înțeleg cel mai bine

Zodia Leu, a cincea pe cercul zodiacal european, guvernată de Soare, un semn de foc, masculin, începe din 23 iulie şi se încheie pe 22 august.

Leul este singurul semn al Soarelui, ca atare este impulsiv, arzător şi îndrăzneţ. Este simbolul unei evoluţii meritate, săvârşită prin capacitatea virilă, printr-o ambiţie nobilă care sintetizează măreţia şi spiritul justiţiar.

Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept

Leu. Caracteristici și personalitate

Nativul zodiei este astfel ambiţios şi creativ, potrivit www.eastrolog.ro, arată Agerpres. În el poţi avea cel mai devotat prieten sau partener, cel mai fidel camarad şi sfătuitor, dar şi un duşman generos.

Acesta are un statut regal: vioi, teatral şi pasional, îi place să se bucure de lumina reflectoarelor şi să se sărbătorească. Este un lider natural şi îi place să cultive prietenii şi relaţii în care se dedică cu toată iubirea de care dispune. Este renumit pentru stabilitate, loialitate şi consecvenţă.

Cuvintele cheie pentru caracterul nativului din zodia Leu

Cuvintele cheie pentru caracterul nativului zodiei Leu sunt: pozitiv, optimism, dogmatic, cald, organizat, muncitor, perseverent, teatral, generos, iubitor, impetuos, arogant, conducător şi performant.

Este foarte important pentru nativ să fie în cea mai bună formă fizică în fiecare zi. El este recunoscut ca fiind cel mai cochet dintre toate zodiile. Îi place să fie admirat. Cei mai mulţi dintre nativi au o manieră maiestuoasă în mers.

Se va îndrepta cu prioritate spre domenii care îi permit să avanseze pentru a deveni şef. Poate fi general sau rege, dar poate fi şi profesor, inspirându-i permanent pe studenţi/elevi şi insuflându-le entuziasmul cel îl caracterizează.

Cel mai mare defect al nativului din Leu

Cel mai mare defect îl constituie spiritul absolutist de dominare, care nu se manifestă niciodată brutal, prin forţă, ci prin persuasiune. Sentimentele sale puternice îl pot duce la speculaţii şi aventură.

Ce îi poartă noroc nativului din Leu

Piatra mistică - diamant, rubin
Ziua norocoasă - duminica
Numerele norocoase - 8, 9
Culori norocoase - roşu, portocaliu
Simţul cel mai dezvoltat - văzul

Alimente benefice pentru cei din zodia Leu

Alimentele benefice cafea, vânat, alimente de culoare galbenă şi portocalie: ouă, morcovi, cartofi, mere, gutui, pere, portocale, smochine, lămâi, porumb, muştar, scorţişoară, ceapă, usturoi, migdale, pepene galben, portocale, mălai, vanilie, caise, piersici.

Leo,Zodiac,Sign.,Night,Sky,Abstract,Background

Bărbatul Leu

Bărbatul Leu simte nevoia să preia comanda, dar şi nevoia de a fi iubit de cei pe care-i conduce. Este romantic şi generos, iar una dintre modalităţile prin care-şi demonstrează generozitatea este de a-şi copleşi iubita cu daruri. Îi plac lucrurile strălucitoare, neobişnuite şi are tendinţa de a fugi de monotonie, care îl plictiseşte. Poate tolera multe defecte ale femeii pe care o iubeşte, însă nu va accepta niciodată să fie dominat, jignit sau subapreciat.

Femeia Leu

Femeia Leu îşi iubeşte cu ardoare copiii, dar fiind prea independentă, nu are răbdarea necesară să se ocupe tot timpul de ei. Are nevoie de o profesie care să-i dea satisfacţii, să-i asigure măcar în parte nevoia de independenţă. În general, relaţiile ei cu oamenii se bazează pe instinct, potrivit www.venus.org.ro. Nativa va juca întotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neînţelese, de la ipostaza de mamă devotată până la aceea de amantă ideală. Natura este extrem de generoasă cu ea, înzestrând-o cu vivacitate, inteligenţă, graţie, frumuseţe şi senzualitate, cât pentru trei femei şi ceva pe deasupra.

Copilul Leu

Copilul Leu este vesel, exuberant, foarte activ, îşi ascunde cu abilitate emotivitatea şi teama că ceilalţi s-ar putea îndoi de calităţile sale. Sensibil, mândru şi uneori un pic prea orgolios, copilul Leu pare să fie foarte curajos, însă de fapt el este vulnerabil din punct de vedere emoţional. Este inutil ca părinţii să încerce să-l educe folosind forţa, pentru că se va încăpăţâna şi mai mult în convingerile sale şi atunci dintr-un copil drăguţ şi afectuos se va transforma într-un rebel de nestăpânit, cum menţionează www.copilul.ro. Dacă este înconjurat de afecţiune şi tratat cu înţelegerea, pe care crede el că o merită, are toate şansele să-şi pună în valoare calităţile. Copilul trebuie să înveţe şi să împartă atenţia cu altcineva.

Astrological,Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Couple,Singing,And

Leu, compatibilitate cu alte zodii

Excelentă (100%) - Berbec, Săgetător
Bună (80%) - Balanţă, Gemeni
Delicată, riscantă (60%) - Scorpion, Taur
Dificilă, dar interesantă (50%) - Vărsător
Nerecomandabil (10%) - Fecioara, Rac

Personalităţi internaționale născute în zodia Leu

Simón Bolívar, Alexandre Dumas, Jennifer Lopez, Elias Canetti, Carl Gustav Jung, Bourvil (Andre Rainbourg), Emily Brontë, Herman Melville, Peter O'Toole, Louis Armstrong, Barack Obama, Ilia Repin, Guy de Maupassant, Nikolaus Lenau, Alfred Hitchcock, Sarah Brightman, Halle Berry, Jean de La Bruyere, Madonna, Robert De Niro, Robert Redford.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri