The,Imprint,Of,The,Zodiac,Sign,Pisces,On,Old,Paper
Horoscop

Zodia Pești, zodiac. Shutterstock

Zodia Peşti, guvernată de Jupiter, planeta bogăției, şi Neptun. Cei născuți sub acest semn sunt intuitivi și ingenioși

Zodia Peşti (19 februarie - 20 martie), un semn feminin de apă, guvernat de Jupiter şi Neptun, închide ciclul zodiacal al celor 12 zodii europene. 

Această zodie aduce nativilor simţul premoniţiei, intuiţie, sensibilitate, receptivitate, flexibilitate, dar şi naivitate. Jupiter este considerată planeta bogăţiei şi de aceea persoanele născute în Pești dispun adesea de mijloace materiale care le permit o viaţă de lux.

Zodia Peşti face parte din triunghiul semnelor de apă, alături de Rac şi de Scorpion, motiv pentru care adesea acești nativi au sentimente schimbătoare şi puternice.

Semnul astrologic are ca simbol doi peşti înotând în direcţii diferite, care exprimă foarte bine dualitatea nativilor zodiei, potrivit www.eastrolog.ro. Peştii sunt poate cei mai alunecoşi şi mai duali din zodiacul european.

Visător cu o fantezie bogată, nativul poate fi creativ, genial, dar se poate şi rupe cu totul de realitate, izolându-se într-o lume utopică. Este foarte potrivit pentru a evolua în domenii artistice, în care-şi poate folosi din plin imaginaţia.

Cei guvernați de semnul Peștilor pot fi însă şi foarte timizi, retraşi, idealişti, oscilanţi. Sunt flexibili şi toleranţi, uneori prea toleranţi faţă de greşelile celor din jur. Persoanele născute sub semnul Peşti sau cu ascendentul în Peşti sunt influenţabile.

Pentru Pești, relaţiile ideale pot fi stabilite cu cei născuţi din Rac sau Scorpion. De asemenea, pot fi foarte compatibili cu nativii din Taur şi Capricorn.

Anul Dragonului de Lemn, unul propice pentru îmbogățire. Elementele considerate norocoase

Image,Of,Pisces,Sign,With,Stars,On,Black,Background.,Zodiac

Elemente norocoase

Piatra mistică - ametistul, safirul
Ziua norocoasă - vineri
Numerele norocoase - 2 şi 6
Culori norocoase - verde deschis, violet, purpuriu
Meserii indicate - psihiatru, medic, pedagog, fotograf, petrolist, pescar, preot, spion, poet, scafandru, asistent medical
Simţul cel mai dezvoltat - gustul
Alimente benefice - lichide, băuturi şi alimente calde, carne de pui şi peşte, cafea, ceaiuri din frunze, sucuri naturale, lămâi şi portocale.

Bărbatul născut în Zodia Peşti

Sunt ingenioşi în munca lor, dar adeseori se hazardează în anumite speculaţii nesigure şi riscante. Pentru dragostea lor sunt gata să lupte până la ultima suflare, fiind capabili de cele mai îndrăzneţe gesturi. Sunt foarte flexibili şi se adaptează uşor în orice mediu, la orice schimbări. Uneori devin nehotărâţi, dar numai din teama de a nu fi respinşi. Se pricep de minune să-şi organizeze bugetul, în funcţie de priorităţi.

Woman,Zodiac,Sign,Pisces,,Astrological,Signs,And,Numerology

Femeia din Zodia Peşti

Femeia din Zodia Peşti este deschisă faţă de gândurile şi sentimentele celorlalţi. Uneori se dovedeşte chiar uşor influenţabilă. În familia sa, în condiţiile în care bărbatul îi este aproape, femeia nativă în Peşti va fi iubitoare, dăruită, harnică, pasionată de tot ce e nou, ingenioasă, potrivit www.venus.org.ro. Se simte în siguranţă când recunoaşte şi asimilează toată complexitatea unei situaţii. Plină de imaginaţie şi creativă, odată ce reuşeşte, se dedică unei cauze. Copiii o iubesc nu doar pentru că îi răsfaţă, ci şi pentru că ştie drumul spre mintea şi sufletul lor.

Copilul născut în Zodia Peşti

Copilul născut în Zodia Peşti, afectuos, intuitiv, creativ şi cu o imaginaţie fără margini, trebuie ferit de scene violente şi de acţiuni care îi pot provoca imaginaţia în sens negativ şi dăunător. O altă trăsătură tipică de caracter este idealismul. Copilul Peşti va avea viziuni măreţe în ceea ce priveşte cum ar trebui să fie viaţa. Mulţi copii din această zodie au chiar un prieten imaginar, trăind în propria lor lume idilică, după cum menţionează www.copilul.ro. Este un copil liniştit şi foarte conştiincios, atras de studiu, capabil în a-şi impune singur obligaţia de a învăţa pentru a nu-şi dezamăgi părinţii. Au tendinţa de a mânca prea mult şi trebuie educaţi în acest sens pentru a nu se îngrăşa şi, de asemenea, trebuie susţinute tratamente de prevenţie pentru a evita unele afecţiuni ale aparatului digestiv.

Personalităţi născute în zodia Peşti: Andrés Segovia, Nina Simone, Enrico Caruso, Julio Iglesias Jr., Michael Bolton, Irwin Shaw, Allan Sillitoe, Albert Einstein, Victor Hugo, Carlo Goldoni, Frédéric Chopin, Maurice Ravel, Michelangelo Buonarroti, Cindy Crawford, Peter Strauss, Elisabeth Taylor, Ursula Andress, Sharon Stone, Rihanna, Bruce Willis, Eva Longoria, Tiziano Ferro, Jennifer Love Hewitt, Alan Rickman, William Baldwin, Michael Bolton, John Bon Jovi, Peter Fonda, Steven Jobs.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri