Scorpio,Astrological,Sign,On,Ancient,Clock,,Venice,,Italy.,Detail,Of
Horoscop

Zodia Scorpion. Shutterstock

Zodia Scorpion. Cel mai ambițios nativ, cu un magnetism aparte. Compatibilitate cu alte semne zodiacale

Scorpionul, care începe din 23 octombrie și se încheie pe 21 noiembrie, reprezintă a opta zodie pe cercul zodiacal care cuprinde 12 semne. 

Este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, guvernată de Marte (zeul războiului) şi Pluto (zeul misterelor). De asemenea, este semnul cel mai ambiţios din zodiac.

Cel născut sub acest semn are o fire profundă căreia nu-i place superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele sale. Are o nelinişte permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilităţi şi bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase, făcute în umbra întunericului, potrivit eastrolog.ro, transmite Agerpres. Are un magnetism considerabil, fiind printre cei mai buni hipnotizatori.

Nativul din Scorpion este dotat din naştere cu o intuiţie care-i permite să aleagă acele câteva persoane în care să aibă încredere. Este atras de persoane puternice, cu multă influenţă asupra sa, chiar agresive. Critic şi pretenţios, dominator şi ambiţios, foarte puţini îi câştigă încrederea şi cu atât mai puţini prietenia. Se ataşează greu de un lucru sau un om, dar când face pasul, ataşamentul său este fără margini.

Astrological,Signs,With,Stylized,Colored,Stones,Over,Black,Volcanic,Sand
Semne zodiacale. ShutterstockCuvinte cheie specifice Scorpionului

Secretos, inteligent, pasionat, bine organizat, tenace, metodic, revendicativ, perseverent, dificil, cu capacităţi de medium. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la cei născuţi în această zodie: dragostea şi ura, dar şi gelozia şi loialitatea.

Piatra mistică - topaz
Ziua norocoasă - marţi
Numerele norocoase - 2,4
Culori norocoase - roşu, violet
Simţul cel mai dezvoltat - gustul

Alimentele benefice: ceapa, urzica, spanacul, leurda, salata, prazul şi ardeii capia. Adoră peştele, fructele de mare şi bucătăria complexă.

Inconsecvenţi şi gurmanzi, acești nativi sunt atraşi de bucătăria orientală şi pot fi unii dintre cei mai buni bucătari, pentru că spiritul inventiv îi îndeamnă spre combinaţii neobişnuite, speciale şi deosebit de gustoase.

Bărbatul Scorpion

Este plin de contradicţii: când protector, fermecător, onest, generos, înţelegător şi sincer, când egoist, răzbunător, orgolios şi de o gelozie feroce. Îi place tot ceea ce este neconvenţional, straniu, paradoxal, iar printre lucrurile pe care le detestă se numără şi conformismul. Poate fi un bun organizator şi un apreciat lider, are o viziune de perspectivă asupra planurilor de viitor şi poate ajuta la orientarea celorlalţi spre atingerea scopurilor finale. Răbdarea, toleranţa şi înţelegerea sunt cheile ascensiunii lui, dacă este capabil să şi le însuşească. Relaţiile emoţionale sunt foarte intense când este vorba de propria familie. Îşi va creşte cu autoritate copiii, cultivând în ei trăsăturile unui caracter puternic.

Femeia Scorpion

Are o personalitate foarte puternică şi numeroase ambiţii personale. Temperamentală şi sentimentală, deschisă şi fără prea multe complexe, se străduieşte să fie mereu în centrul atenţiei. Are un farmec aparte pe care ştie să-l pună mereu în valoare, potrivit venus.org.ro. Este o femeie energică. Ştie foarte bine ce vrea şi îşi urmăreşte cu tenacitate scopurile. În ceea ce priveşte educaţia copiilor, îi va creşte cu afecţiune şi va încerca să le imprime propria concepţie despre viaţă.

Copiii născuţi în zodia Scorpionului

Au o mare putere de intuiţie şi de analiză, fapt care îi va uimi şi impresiona în mod plăcut pe părinţi. Sunt foarte inteligenţi. Gândesc mult, intens asupra fiecărui lucru, analizează tot ce cade în sfera interesului lor şi trag propriile concluzii, surprinzător de mature pentru vârsta lor, potrivit www.copilul.ro. Le plac jocurile riscante şi este bine să li se tempereze agresivitatea şi chiar brutalitatea de care dau uneori dovadă. Sunt foarte dotaţi pentru studiu şi ajung adesea primii în clasă, fără prea mari eforturi. Apreciază lecturile de orice fel, dar mai ales cărţile de aventuri ori de istorie, pentru că setea lor de cunoaştere este deosebit de mare.

Astrological,Signs,With,Stylized,Colored,Stones,Over,Black,Volcanic,Sand
Semne zodiacale. ShutterstockCompatibilitate cu alte zodii
Excelentă (100%) - Scorpion, Peşti
Bună (80%) - Capricorn, Fecioară
Delicată, riscantă (60%) - Vărsător, Leu
Dificilă, dar interesantă (50%) - Taur
Nerecomandabil (10%) - Săgetător, Balanţă

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri