zodiacul indragostitilor
Horoscop

zodiacul indragostitilor. cum se transforma semnele zodiacale cand se indragostesc

Zodiacul indragostitilor. Cum se schimba zodiile cand se amorezeaza

Se spune ca iubirea ii transforma pe oameni. Te-ai intrebat vreodata cum se schimba zodiile cand incep sa simta fluturi in stomac? Iata ce spun astrologii.

BERBEC

Devii foarte geloasa si posesiva. Te aprinzi daca vezi alte fete vorbind cu el si nu-ti place deloc ideea ca ar putea prefera sa-si petreaca timpul cu altcineva.

TAUR

Devii aproape obsedata de el si vorbesti doar despre noua relatie. Te gandesti brusc la viitor si abia astepti sa-l prezinti prietenilor buni sau familiei.

GEMENI

Dupa ce iti dai voie sa te atasezi de cineva, gandurile tale incep sa zboare. Deja te vezi sotia lui, la casa voastra, cu micuti energici si cuminti. Cand esti indragostita, iti creezi un univers alternativ ideal.

RAC

Uiti de responsabilitati si pui dragostea pe primul plan. Toate eforturile tale se indreapta catre persoana iubita, iar ratiunea nu-si mai are locul in viata ta. Cand te indragostesti, o faci cu tot sufletul.

LEU

Cand te indragostesti de cineva, incepi sa ii ignori defectele si sa il urci pe un piedestal. Pentru tine, nimeni si nimic nu se mai poate ridica la nivelul asteptarilor, iar atitudinea ta ii enerveaza pe apropiati.

FECIOARA

Se vede pe chipul tau ca radiezi de fericire, optimism si speranta atunci cand iubesti. Starea ta se schimba cu totul, iar persoana respectiva devine centrul universului tau.

BALANTA

Daca te indragostesti de cineva, gasesti irezistibil tot ce zice si ce face si ii adori chiar si obiceiurile mai enervante. Pentru o perioada, dragostea e oarba.

SCORPION

Incerci sa-i devii prietena, aliata si sustinatoare. Ii iei apararea, il ajuti si faci orice ca el sa se simta bine.

SAGETATOR

Cand te indragostesti, incepi sa te aranjezi mai mult, mergi la coafor, iti cumperi haine noi. Incepi sa fii mult mai atenta la detalii si faci tot ce-ti sta in putinta pentru a arata mereu perfect pentru iubitul tau.

CAPRICORN

Incepi sa iti faci griji si sa te consumi. Daca nu suna, de ce nu suna? Iti faci o multime de scenarii semi-catastrofale. Analizezi fiecare cuvant pe care il zice… si pe care nu il zice.

VARSATOR

Iti pierzi pofta de mancare si simti ca el este tot ceea ce ai nevoie. Pentru o vreme, traiesti intr-o bula numai a voastra in care nimeni si nimic nu va poate perturba.

PESTI

Odata cu dragostea, dispar toate frustrarile si suferintele tale anterioare. Cand te indragostesti, incepi sa te intrebi cum de nu v-ati gasit mai devreme si cum de ai putut trai atata timp fara el.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri