shutterstock_515544484
Horoscop

Cat de mult ii intimidezi pe cei din jurul tau in functie de zodie

Stiai ca acestea sunt cele mai impozante semne zodiacale ale horoscopului? Poate le-ai invidiat caracterul, personalitatea, increderea in sine si prezenta aparent impecabila. Ori poate faci parte din aceeasi categorie. Curioasa? Iata un top al celor mai intimidante zodii din horoscop, via Your Tango

  • Scorpion

Nativii sunt intimidanti din cauza faptului ca traiesc intens si discret. De asemenea, sunt imprevizibili - pe de o parte se pot enerva foarte tare daca ii minti, pe de alta pot fi foarte calmi daca le distrugi masina. Acest lucru ii sperie pe cei care incearca sa-i cunoasca fiindca au impresia ca trebuie sa fie mereu in garda.

  • Taur
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Taurul poate fi cu siguranta intimidant fiindca este omul cu conceptii bine inradacinate, pe care e greu sa-l deturnezi din calea sa.

  • Leu

Simpla lor prezenta ii poate pune intr-o situatie stanjenitoare pe ceilalti. Leul eclipseaza pe oricine si nu ezita sa isi arate maretia si orgoliul. Puterea lui poate fi uneori intriganta pentru cei din jur.

  • Fecioara

Nativul din Fecioara face totul mai bine ca oricine de pe lumea asta asa ca siguranta de care da dovada este, uneori, intimidanta. Cei care vor indrazni sa il contrazica sau sa nu se supuna ideilor lui vor dezlantui o furtuna.

  • Varsator

Varsatorul reuseste sa intimideze prin ideile sale creative despre viata si a viziunilor noi, ba chiar idealiste. Este o persoana nonconformista, care pe unii ii poate atrage, iar pe altii ii poate indeparta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri