Horoscop

Zodii care nu pot tine un secret. Cui nu trebuie sa faci confidente in functie de semnul zodiacal

Cu totii avem un prieten care pur si simplu nu se poate abtine cand vine vorba de pastrarea unui secret. Desi tipul personalitatii si caracterul sunt esentiale din acest punct de vedere, astrologii spun ca si zodia influenteaza discretia unei persoane.

Iata care sunt zodiile care trateaza informatiile clasificate cu mare grija si ce semne zodiacale ar trebui sa evitam cand vrem sa pastram un secret.

Zodiile care nu pot tine un secret

Sagetator

Sagetatorii sunt mai putin interesati de fapte si mai preocupati de adevar. Le place sa cunoasca detaliile din spatele anumitor povesti si adora sa exagereze sau sa amplifice drama din jurul unui subiect. Daca o poveste secreta este suficient de buna, ei nu pot sa nu o impartaseasca si altora.

Gemeni

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Gemenii sunt "barfitorii" zodiacului. Planeta lor este Mercur - mesagerul - ceea ce inseamna ca le place sa comunice si sa duca informatiile dintr-o parte in cealalta! Ei nu dezvaluie informatii din rautate, ba chiar sunt atenti in privinta lucrurilor grave, dar daca e vorba de secrete amuzante, nu se pot abtine.

Fecioara

Fecioara este, de asemenea, guvernata de Mercur. Nativilor acestei zodii le place sa se implice in viata altor oameni si sa-si indeplineasca scopurile cu orice pret. Asadar, daca cineva le sta in cale, ei nu vor ezita sa scoata informatii confidentiale la iveala pentru propriul avantaj.

Zodii care pot pastra un secret

Scorpion

Scorpionii vor duce secretele cuiva in mormant. Sunt introspecti, linistiti si misteriosi si nu vor da din casa atunci cand cineva le va incredinta informatii confidentiale.

Pesti

Nativi din Pesti sunt de incredere si trateaza un secret cu grija si discernamant. Sensibili si implicati, ei absorb ca un burete experientele celor din jur si empatizeaza cu trairile lor. Cand le spui un secret, ii incarci cu energia acestuia, asa ca trebuie sa te gandesti sa nu ii impovarezi mai mult decat pot duce.

Leu

Leii sunt prieteni extrem de loiali. Lor le pot fi incredintate informatiile confidentiale fara griji, insa atentie! Daca le vei gresi vreodata cu ceva, e posibil sa renunte la principii si sa dezvaluie secrete despre tine.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri