angelina jolie
Moda

Angelina Jolie apare pe coperta numarului de septembrie al revistei Elle SUA si vorbeste intr-un eseu despre drepturile femeilor si despre lectiile pe care se straduieste sa le transmita copiilor sai.

Angelina Jolie la 45 de ani. Cele mai spectaculoase tinute purtate pe covorul rosu

De la debut si pana in prezent, Angelina Jolie a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de revistele Vogue, People si Vanity Fair. FHM si Empire au numit-o "cea mai sexy femeie in viata". Aparitiile ei din ultimii ani au fost memorabile, iar tinutele spectaculoase i-au scos mereu in evidenta trasaturile unice.

Angelina Jolie s-a transformat dintr-o vedeta voluptoasa si sexy intr-o femeie supla, care si-a ingrijorat fanii cu silueta sa firava. Aparitiile ei publice au starnit mereu interesul publicului, iar in acest articol am compilat cateva dintre cele mai spectaculoase tinute purtate de ea pe covorul rosu.

Cele mai memorabile aparitii pe covorul rosu ale Angelinei Jolie

In 1999, a impresionat la gala Globurilor de Aur intr-o rochie Randolph Duke. Insotitor i-a fost fratele, James Haven.

Angelina si-a capatat porecla de "Printesa Gotica" dupa aparitia de neuitat de la Oscaruri, din 2000, cand a castigat statueta pentru Cea mai Buna Actrita in Rol Secundar.

In 2001, a sfidat regulile de pe covorul rosu si a aparut la premiera filmului "Lara Croft: Tomb Raider" in pantaloni de piele si un top care ii lasa la vedere tatuajele.

Marc Bower i-a creat pentru Oscarurile din 2004 o tinuta inspirata de zeitele Greciei Antice. Angelina a atras toate privirile cand a aparut imbracata asa la eveniment.

In 2005, a impresionat cu un look senzual la premiera filmului "Domnul si doamna Smith". Rochia a fost creata de Versace.

Angelina Jolie a demonstrat ca tinutele colorate o avantajeaza la fel ca cele monocrome. Intr-o noua rochie Versace, ea a stralucit la editia din 2007 a Festivalului de Film de la Cannes.

In 2008, in timp ce era insarcinata, actrita a pasit la bratul lui Brad Pitt intr-o rochie verde semnata de Max Azria, pe covorul rosu de la Cannes.

Pentru mai multe tinute emblematice purtate de Angelina Jolie acceseaza galeria foto de mai jos:

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri