kate middleton rosu
Moda

ducesa de cambridge intr0o rochie rosie, cu accesoriu pe cap

Cat costa rochia purtata de Kate Middleton in prima zi de scoala a copiiilor ei. Ce au descoperit criticii de moda

Charlotte si George, copiii Ducilor de Cambridge, au inceput scoala. Micutii au fost condusi la Thomas's Battersea de parintii lor celebri, iar fotografii publicatiilor internationale au fost prezenti la eveniment.

Asa cum era de asteptat, jurnalistii au fost cu ochii mai ales pe Kate, intrucat aceasta a lipsit in prima zi de scoala a Printului George, in 2017, intrucat era insarcinata si avea probleme de sanatate.

Pentru prima zi de scoala a lui Charlotte insa, Kate a fost in forma maxima si a impresionat intr-o rochie semnata de designerul american Michael Kors.

Cu parul vopsit intr-o nuanta mai deschisa si un machiaj natural, Ducesa i-a impresionat pe criticii de moda, care nu au putut sa ignore faptul ca rochia cu imprimeu floral a tinerei mamici este purtata in public pentru a doua oara.

Aceasta valoreaza 215 lire si a fost imbracata de Kate si la repetiile pentru nunta Printului Harry cu Meghan Markle, in mai 2018.

Pantofii alesi valoreaza 555 de lire si sunt de la Prada.

Aceasta nu a fost prima data cand sotia Printului William si-a "reciclat" o tinuta pentru o aparitie publica. Ducesa de Cambridge este recunoscuta pentru faptul ca imbraca hainele de mai multe ori, iar acesta este unul dintre motivele pentru care publicul o indrageste.

Foto: Guliver/Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri