shutterstock_1095151298
Moda

Ce ochelari ti se potrivesc in functie de forma fetei

Esti in cautarea unor ochelari de vedere sau, pur si simplu, iti cauti unii care sa te apere de razele soarelui? Nu orice model iti poate pune in valoare trasaturile. Ce ochelari ti se potrivesc in functie de forma fetei afli in urmatoarele randuri:

Fata rotunda

Zona obrajilor mai mare, fruntea si maxilarul egale ca inaltime? In acest caz, ti se potrivesc ochelarii care au rame geometrice. Cauta forme rectangulare si alege rame mai subtiri pentru a iti adauga lungime fetei. De exemplu, alege ochelarii retro patrati. Asigura-te ca linia de jos a ramei ajunge deasupra pometilor.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Fata ovala

Esti o norocoasa pentru ca "detii" cel mai ofertant tip de chip pentru alegerea ochelarilor. Chiar daca poti alege dintr-o multime de optiuni, nu uita de proportia ramelor cu fizionomia ta. Alege ochelari care au rama groasa in partea superioara, care iti vor pune in evidenta trasaturile echilibrate.

Fata triunghiulara

Aici, fruntea este lata, iar barbia mica. Cel mai bine iti vor veni bine ochelarii colorati, subtiri, cu lentilele alungite sau rotunjite, care sa ofere echilibru.

Fata patrata

Unghiuri definite, fruntea, pometii si linia maxilaruli de aceeasi latime - acestea sunt caracteristicile fetei patrate. Daca ai fata patrata, opteaza pentru rame ovale sau rotunde. Subtiri, curbate si indraznete, aceste tipuri de rame iti vor indulci trasaturile fiindca vor atenua caracteristicile unghiulare ale fetei. Atentie, latimea ramei trebuie sa fie mai mare decat latimea dintre pometi.

Fata dreptunghiulara

O recunosti dupa barbia ampla si fruntea lata. Rame pronuntate in partea superioara si o forma care sa iti imblanzeasca trasaturile, de asta ai nevoie. De exemplu, poti purta ochelari cu rame injumatatite sau tip ochi de pisica.

Fata in forma de diamant

Daca ai maxilarul proeminent, iar fruntea si barbia sunt mici, esti detinatoarea unui chip in forma de diamant. In acest caz, iti vor veni de minune ramele in care atentia este indreptata catre sprancene. Pentru imblanzirea liniilor sunt la fel de recomandate modelele cat-eye sau cele fara rame in jurul lentilelor.

 

Fata in forma de inima

O fata in forma de inima este aceea cu fruntea lata si barbia ingusta. Cauta rame care sunt mai largi decat fruntea ta si alege modele de ochelari care imbunatatesc simetria fetei. Poti alege intre ochelari aviator sau chiar fara rame.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri