Kate Middleton
Moda

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Suma record la care a ajuns garderoba prințesei de Wales în 2022. Kate a purtat cele mai scumpe haine de până acum

Cele mai scumpe ținute ale prințesei de Walles de până acum. Catherine, soția prințului William, a purtat în 2022 haine noi al căror preț total a ajuns la o cifră record de 176.664 de lire sterline, scrie Daily Mail. 

Valoarea garderobei prințesei de Wales a crescut în 2022, în timp ce aceasta a revenit la angajamentele regale și la turneele în străinătate, odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19.

În ultimele 12 luni, Kate Middleton a purtat îmbrăcăminte nouă în valoare de peste 176.000 de lire sterline, inclusiv o serie de rochii de bal spectaculoase.

Este cel mai scump an din punct de vedere vestimentar pentru prințesă, după 2017 când a optat pentru ținute noi de 119.000 de lire sterline.

Viitoarea regină a continuat totuși să poarte și piesele ei preferate mai vechi, în plus a ales și haine ieftine. Între timp, ea a intrat pentru prima dată și pe piața de închiriere de îmbrăcăminte, alegând o rochie spectaculoasă pentru apariția de la gala Earthshot în decembrie.

Cea mai scumpă ținută a ei a fost însă cea de la premiera „Top Gun 2”, unde a îmbrăcat o rochie neagră elegantă de 2.000 de lire sterline, la care a accesorizat bijuterii de peste 10.000 de lire sterline.

Se pare că regele acoperă costurile garderobei lui Kate pentru angajamentele regale prin bugetul oficial. Nu este însă clar dacă prințesa plătește mereu prețul întreg sau primește reduceri pentru haine.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri