shutterstock_743434750
Moda

Prima vizita la socri. Cum te imbraci ca sa faci impresie buna

Prima vizita la parintii lui este foarte importanta fiindca iti doresti ca acestia sa te placa. Te gandesti ce vor spune despre tine, daca veti avea despre ce vorbi, daca te vor considera potrivita pentru fiul lor. Normal, te intrebi cum ar trebui sa te imbraci.

Pentru a face o impresie buna e indicat sa respecti cateva sfaturi simple. Tine cont insa de faptul ca e important sa ramai fidela stilului tau si sa nu incerci sa pari ceva ce nu esti doar pentru a le face pe plac. Incearca sa adaptezi sfaturile astfel incat sa ti se potriveasca si totul va fi bine.

Din start, renunta la articolele vestimentare prea controversate si alege o tinuta potrivita pentru locul in care veti merge. Daca e vorba despre un restaurant, nu este o idee buna sa porti pantofi sport si blugi. Pe de alta parte, daca te vor invita la o masa in propria casa, nu imbraca o rochie pompoasa.

Fii atenta la culoarea hainelor. Nu alege culori prea intense cum ar fi rosu, dar nici neutre precum negrul, caci acesta din urma va crea o aura periculoasa in jurul tau. Indicat ar fi sa porti o culoare calda. Daca vrei totusi sa porti ceva tipator sau, dimpotriva, negru, combina-le cu alte nuante, care sa contrabalanseze efectele lor.

Nu iti da cu prea mult parfum, ci foloseste unul discret. De asemenea, tot asa ar trebui sa fie si bijuteriile pe care le porti: finute si elegante.

Un alt aspect important este machiajul. Acesta ar trebui sa fie natural, la fel ca atitudinea pe careva trebui sa o ai in fata lor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri