zendaya
Moda

Zendaya / Foto: Profimedia

Din față părea o ținută banală, dar când s-a întors cu spatele, Zendaya a atras toată atenția. Actrița de 26 de ani dă tonul în modă

Nu degeaba Zendaya e considerată una dintre cele mai stilate vedete din lume. Are parte de o echipă pe cinste și știe cum să poarte ținutele astfel încât să le pună în valoare și să se pună pe ea însăși în prim-plan.

Simpatica actriță a bifat o nouă apariție surprinzătoare, la ComicCon, în Las Vegas. Ținuta ei părea una super serioasă din față, însă vesta purtată, ce a ținut loc de top, a avut spatele complet gol, așa că o mișcare greșită din partea șatenei ar fi putut arăta mai mult decât și-ar fi dorit.

Citește și: Cea mai în vogă tunsoare la final de 2022. Zendaya a primit peste 6 milione de like-uri pentru schimbarea radicală de look

Zendaya
Zendaya / Foto: Profimedia
Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Subțire, tonifiată și cu un spate drept, Zendaya a pozat din toate unghiurile și a părut, datorită coafurii și a unghiurilor din care s-a arătat, parcă desprinsă din vechiul Hollywood, însă outfitul a fost cu totul actual.

Zendaya
Zendaya știe cum să fie seducătoare. / Foto: Profimedia

Vedeta de 26 de ani dă tonul în modă, așa că marii designeri se înghesuie să-i ofere creațiile. Îmbrăcată în diverse nuanțe de gri, cu pantofi albi în picioare, Zendaya a părut gata de o întâlnire de afaceri, dar a avut și factorul senzualitate la purtător. 

Zendaya nu a pășit singură pe covorul roșu, ci alături de Timothee Chalamet, colegul ei din "Dune". Aceștia au promovat partea a doua a filmului, ce se va lansa anul acesta.

Citește și: Zendaya, senzuală într-o ținută cu un top minuscul, pantaloni scurți și cizme cu toc, la Paris. Foto de 4 milioane de like-uri

Etichete: tinuta , zendaya

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri