haine care nu se demodeaza niciodata
Moda

Piesele vestimentare care nu se demodeaza niciodata. Haine in care poti investi cu incredere

Moda este un domeniu dinamic, in care tendintele se schimba rapid: ce astazi este la moda, maine poate fi considerat invechit. Din fericire, exista cateva piese care nu se demodeaza niciodata. Iata despre ce e vorba!

  • Blugii clasici

Cu siguranta ii ai in dulap si apelezi des la ei cand nu ti-ai ales o tinuta pentru ziua urmatoare. Blugii nu ies niciodata din trenduri si sunt pantalonii pe care ii poti purta cu orice fel de incaltaminte si bluza. In plus, sunt practici si comozi.

  • Camasa alba
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Este o piesa clasica si nemuritoare. Unde mai pui ca poate fi purtata in orice imprejurare! Purtata simplu, cu un cardigan, o geaca de piele sau un sacou, este un adevarat magnet pentru barbati, mai ales daca piesa vestimentara are o croiala masculina.

  • Sacoul negru

Un sacou de calitate poate fi purtat ani la rand pentru ca nu se demodeaza niciodata. Il poti combina cu o camasa, maleta, tricou, top, blugi si chiar pantofi sport fara sa dai gres.

  • Rochia neagra

O alta piesa care nu se demodeaza niciodata este clasica rochie neagra. Indiferent de modelul pe care l-ai ales, este o alegere eleganta, plina de bun gust, nemuritoare.

  • Geaca de piele

Un alt articol care are viata vesnica este geaca de piele. La inceputurile sale un simbol al nonconformismului, ea a devenit in zilele noastre o piesa clasica. O poti include in tinute sic si moderne.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri