meghan markle evolutie stil vestimentar
Moda

Haine de ducesa. Cum a evoluat stilul vestimentar al lui Meghan Markle de cand l-a cunoscut pe Printul Harry si pana in prezent

Meghan Markle a devenit un membru oficial al Familiei Regale Britanice pe 19 mai 2018, iar garderoba ei s-a transformat intr-una potrivita unei ducese.

De la logodna cu Printul Harry, fosta actrita s-a adaptat protocolului vestimentar regal, iar aparitiile ei au inceput sa incurajeze siluetele clasice feminine.

Cum arata insa Meghan inainte de a-l cunoaste pe Printul Harry si de a fi nevoita sa respecte anumite reguli specifice capetelor regale? Iata, mai jos, imagini cu Ducessa de Sussex si evolutia sa vestimentara.

Cum a evoluat stilul vestimentar al lui Meghan Markle

2006 - 2012

Este o perioada de auto-descoperire. Meghan incepe incetul cu incetul sa cunoasca faima in showbiz si experimenteaza cu mai multe tipuri de tinute la aparitiile mondene.

2013 - 2014

Meghan Markle incepe sa inteleaga din ce in ce mai bine ce fel de articole vestimentare se potrivesc stilului sau si cu ce imagine vrea sa fie identificata. Nu ii este frica de tivurile scurte si topurile cu vedere la abdomen.

2014 - 2015

Garderoba actritei se cizeleaza. Markle incepe sa marcheze aparitii publice in piese statement. Etaleaza un look puternic, elegant, plin de bun gust, dar mizeaza si pe atuurile sale fizice la petreceri sau cocktail-uri.

2015 - 2017

Este intervalul in care brand-ul ei personal capata contur bine definit. Incepe sa-si dezvolte latura activista, iar stilul ei vestimentar devine indraznet, fara sa ajunga la limita decentei. Este perioada in care il cunoaste pe Printul Harry si incepe o relatie secreta cu el.

2017 - 2018

Legatura amoroasa cu Printul Harry devine oficiala, iar Meghan Markle incepe sa participe la tot mai multe evenimente alaturi de iubitul ei. Desi nu face parte inca din Familia Regala Britanica, articolele vestimentare pe care le poarta incep sa respecte protocolul impus de Regina.

2018

Dupa ce isi anunta logodna, nu mai e niciun dubiu ca Meghan vrea sa fie o Ducesa moderna. Tivul devine mai lung, in tinutele ei isi fac loc accesoriile de par si cap, iar singurele elemente cu care se joaca sunt incaltarile si gentile.

Nunta regala 2018

In cea mai importanta zi din viata ei de cuplu, Ducesa de Sussex alege o rochie simpla, cu croiala clasica. Pentru petrecere, aminteste de perioada stralucitoare a Hollywood-ului si opteaza pentru un model modern, pe gat, cu umerii goi.

2018 - 2019

Stilul vestimentar al lui Meghan este deja definit de rochii chic, de bun gust, dar si tinute de inspiratie masculina. Dupa ce ramane insarcinata, are o perioada in care incearca sa-si ascunda burtica.

Perioada pre si post-natala

A venit si etapa in care Meghan nu mai poate ascunde de angajatii publicatiilor mondene ca urmeaza sa aduca pe lume un bebelus. In ultimul trimestru de sarcina, opteaza pentru imprimeuri indraznete si culori tari. Dupa ce naste, tendinta e opusa: mizeaza pe negru sau uni, pentru a-si subtia corpul.

Foto: Hepta/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri