meghan markle ducesa de sussex tinuta
Moda

meghan markle la o discutie despre drepturile femeii

Meghan Markle, intr-o bluza visinie cu decolteu. Fanele au epuizat stocurile dupa ce au vazut-o

Ducesa de Sussex a participat la o discutie privind egalitatea de gen organizata de The Queens Commonwealth Trust si One Young World la Castelul Windsor si a impresionat cu alegerea vestimentara pe care a facut-o cu aceasta ocazie.

Meghan, careia i s-a alaturat la eveniment sotul ei, Printul Harry, a reprezentat perfect moda de toamna intr-o superba bluza monocromatica de un visiniu aprins si o fusta creion.

Ducesa a purtat un decolteu in V care le-a cucerit pe admiratoarele ei. Chiar daca piesa era disponibila de la 281 la 355 de dolari, in functie de material, ea s-a epuizat in timp record.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu fusta creion purtata de Meghan Markle, in valoare de 595 dolari.

meghan markle bluza visinie fusta creion

Cati bani cheltuie Kate Middleton si Meghan Markle pentru tinutele zilnice

Garderoba lui Kate Middleton costa mai mult decat cea a cumnatei sale, Meghan Markle. Cele doua ducese, casatorite cu Printul William, respectiv Harry, poarta zilnic tinute in valoare de mii de lire sterline, scrie Daily Express.

Se pare ca, in medie, pentru o tinuta, ducesa de Cambridge investeste cu 3.000 de lire sterline mai mult decat Meghan Markle. Expertii citati de Express UK au analizat outfit-urile celor doua, luand in calcul pretul tuturor pieselor vestimentare si al accesoriilor pentru a stabili un cost mediu pe look.

meghan markle harry style

Pentru tinutele respective, Kate a cheltuit 27.172 de lire sterline si Meghan, 23.970 de lire. Sigur, in aceste sume sunt incluse si bijuteriile pe care cele doua membre ale familiei regale britanice le poarta.

Foto: Guliver/ Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri