melania trump
Moda

Melania Trump e recunoscuta pentru tinutele sale elegante

Melania Trump, apariție spectaculoasă într-o rochie creată de studenți. Ce era ascuns în imprimeul neobișnuit

Cu ocazia celebrării Zilei Indepenței în SUA, Melania Trump a purtat o ținută cu un imprimeu neobișnuit, realizat de casa Alexander McQueen în parteneriat cu studenți din Londra, scrie Express.

Prima Doamnă a SUA a venit alături de soțului ei, Donal Trump, în cadrul evenimentului susținut la Muntele Rushmore. Melania e recunoscută pentru stilul ei impecabil, însă noua rochie nu a fost primită cu la fel de mult entuziasm de fanii ei.

De această dată, Melania a adoptat o ținută neconvențională - o rochie albă fără mâneci, cu tiv asimetric și cu un imprimeu neobișnuit realizat de studenți din Londra.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Rochia face parte din colecția 2020 a casei Alexander McQueen și a costat 3.840 de dolari.

Imprimeul unic a fost realizat în colaborare cu studenții Central Saint Martins și a inclus desene realizate în timpul clasei predate de Julie Verhoeven, recunoscută pentru ilustrațiile sale de modă.

Desenele studenților au fost ulterior ascunse în imprimeu și cusute de mână pe rochie de echipa McQueen.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Melania a completat ținuta cu o pereche de pantofi Christian Louboutin, o curea neagră în talie și ochelari de soare, un accesoriu pe care l-a purtat frecvent după ce a intrat în Casa Albă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri