jlo, sofia vergara, eva longoria
Moda

Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Eva Longoria / Foto: Profimedia

Modă de vară marca Barbie. Vedetele de peste Ocean adoră costumele de baie roz, iar tu te poți inspira ușor de la ele

Este bine-cunoscut faptul că vedetele de peste Ocean dau trendul în materie de modă, indiferent că vorbim despre ceea ce se poartă pe stradă, pe covorul roșu sau, ca în cazul de față, pe plajă sau la piscină. În vara lui 2023, grație filmului "Barbie", rozul a devenit cea mai iubită și purtată culoare.

Citește și: Pamela Anderson, momente Baywatch la cea mai recentă ședință foto. Actrița a pozat în diverse costume de baie și a renunțat la machiaj

Celebritățile s-au adaptat rapid la acest trend al costumelor de baie roz, ba chiar l-au adoptat și verile trecute, așa că în imaginile de mai jos îți prezentăm câteva dintre vedetele tale feminine preferate și alegerile lor în materie de costume de baie. Toate roz, în nuanțe aprinse sau pudră, în două piese sau întregi, pe oricare l-ai alege, vei fi în centrul atenției.

kim kardashian, julia roberts, nicole scherzinger
Kim Kardashian, Julia Roberts, Nicole Scherzinger / Foto: Profimedia

Fie că te inspiri de la Julia Roberts sau Kim Kardashian, fii convinsă că vei găsi un costum de baie perfect pentru silueta ta, în care să te simți bine și în care să-ți îndeplinești dorința de a te bronza sau de a te simți confortabil când înoți. 

Citește și: Ce costume de baie purtau divele de altădată

În GALERIA FOTO le poți admira pe Jennifer Lopez, Julia Roberts, Eva Longoria, Kim Kardashian, Izabel Goulart, Sofia Vergara, Ashley Graham, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley și Nicole Scherzinger.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri