naomi (4)
Moda

Naomi Campbell. Balmain Menswear 2024-2025. Profimedia

Naomi Campbell a revenit pe podiumul de modă, la 53 de ani, într-o nouă apariție spectaculoasă

Naomi Campbell a revenit pe catwalk la vârsta de 53 de ani, duminică, la Săptămâna Modei de la Paris, informează People. Supermodelul britanic a fost singura femeie care a urcat pe podiumul de defilare pentru a prezenta colecţia masculină creată de casa de modă Balmain pentru sezonul 2024-2025 şi a închis show-ul într-o manieră spectaculoasă.

Naomi Campbell a purtat un ornament auriu pe cap, care îi cobora vertical pe față, alături de o piesă sculpturală mare, poziţionată în talie, ce prezenta un buchet de flori metalice ţinut în mâini.

Acest accesoriu inedit a eclipsat parţial restul ţinutei sale, care a inclus pantaloni negri şi o bluză cafenie cu decolteu adânc. Naomi Campbell a purtat pe umeri o haină supradimensionată de culoare bej.

Noua colecţie masculină a casei Balmain a fost concepută de directorul ei de creaţie, Olivier Rousteing, care a declarat pentru revista Vogue că a dorit să evoce "luxul" şi numeroasele sale semnificaţii în fiecare look.

Naomi Campbell, o personalitate legendară în industria modei, a apărut de-a lungul carierei sale pe copertele a peste 500 de reviste şi a prezentat colecţii pentru case celebre, precum Chanel, Yves Saint Laurent, Valentino, Burberry, Prada, Versace, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs şi Louis Vuitton.

De asemenea, supermodelul britanic a apărut în numeroase emisiuni TV, videoclipuri şi filme, între care ''Zoolander 2'', ''I Feel Pretty'', serialele TV "The Cosby Show", "The Fresh Prince of Bel-Air", videoclipul "Erotica" al cântăreţei Madonna, cel al piesei lui Bob Marley "Is This Love", precum şi în videoclipul lui Michael Jackson "In The Closet".

Melanie Griffith și-a serbat mama. Tippi Hedren a împlinit 94 de ani și a rămas o femeie cochetă, mereu gata de petrecere

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?