regina letizia a spaniei
Moda

Regina Letizia, la Teatrul Regal din Madrid / Foto: Profimedia

Regina Letizia, inspirată de Audrey Hepburn într-o alegere vestimentară plină de eleganță. Ținuta monocromă pe care a purtat-o de 3 ori

Regina Letizia a Spaniei este considerată una dintre cele mai stilate membre ale unei familii regale. Mizează de multe ori pe simplitate și naturalețe, iar garderoba ei e invidiată de femei din toată lumea.

Soția monarhului spaniol Felipe al VI-lea a bifat o apariție plină de eleganță, inspirată de la celebra Audrey Hepburn, la un eveniment din Madrid. Letizia și Felipe au participat la deschiderea stagiunii teatrale la Teatrul Regal din capitala Spaniei. 

Citește și: Regina Letizia, într-o ținută de culoarea florilor de liliac. Mizează pe naturalețe și nu ezită să-și lase firele albe de păr la vedere

regina letizia a spaniei si regele felipe
Regina Letizia și regele Felipe, la Teatrul Regal din Madrid / Foto: Profimedia

Șatena de 51 de ani a canalizat strălucirea vechiului glamour hollywoodian, într-o rochie neagră, fără mâneci, cu o fustă în formă de A și talie strânsă, o alegere vestimentară care este foarte asemănătoare cu stilul promovat de Audrey Hepburn cu decenii în urmă. Nu este pentru prima dată când Letizia a ales această ținută la un eveniment, ci a mai purtat-o anterior de alte două ori, în 2021 și în 2022.

regina letizia
Regina Letizia, în aceeași rochie în 2021, 2022, 2023 / Foto: Profimedia

A asortat-o de această dată cu cercei rotunzi și o brățară lată, prețioasă, dar și cu pantofi cu vârf ascuțit, cu transparențe din plastic, și o geantă plic neagră. Look-ul monocrom a fost unul de efect și foarte apreciat.

Letizia a apărut pe covorul roșu alături de soțul ei. Cei doi au participat la deschiderea stagiunii teatrale 2023-2024.

Citește și: Cum arăta regina Letizia acum 19 ani, în ziua nunții cu Felipe al Spaniei. Fosta jurnalistă a purtat o rochie de 8 milioane de dolari

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri