2016 Royal Tour To Canada Of The Duke And Duchess Of Cambridge - Vancouver, British Columbia
Moda

Stil de ducesa. Inspira-te de la Kate Middleton pentru un look regal

Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai fotografiate femei din lume. Ea apare in public de mai multe ori pe saptamana, la diferite evenimente speciale, in calitate de trimisa a Reginei la nenumaratele organizatii de binefacere pe care le patroneaza.

E clar ca lui Kate ii place sa-si recicleze tinutele, ea avand un stil foarte bine conturat, care i se potriveste manusa. Sotia Printului William apeleaza la o anumita gama de culori si stiluri, iar cele mai notabile articole vestimentare pe care le poarta devin rapid best-sellere in magazinele din intreaga lume.

Se zvoneste ca dupa nunta lui Kate cu William, Regina Mama a avut un cuvant important de spus in ceea ce priveste garderoba pe care sotia Printului o adopta la aparitiile publice pe care le onoreaza.

Kate a fost nevoita sa achizitioneze articole vestimentare cu tiv mai lung, bijuterii din colectia personala a Reginei, precum si tiara pe care aceasta i-a oferit-o imediat dupa nasterea Printului George.

Potrivit unui corespondent regal, desi la prima vedere alegerea hainelor potrivite pentru Kate poate parea una simpla, in spatele aparitiilor ei impecabile stau ore intregi de munca in care stilistii aleg tinutele ideale.

Iata care sunt semnele distinctive ale sensibilitatii vestimentare specifice lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge:

1. Stilul casual e compus din blazere si blugi skinny

2. Adora hainele cu nasturi decorativi, supradimensionati

3. Iubeste dantela

4. Palariile sunt nelipsite si foarte elegante

5. Poarta pantofi nude

6. Ii plac gentile de tip clutch

7. Alege des pliseuri

8. Culoarea ei preferata este rosu

9. Parul e coafat adesea in bucle

Foto: Vanity Fair

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri