irina shayk street style
Moda

Street Style cu Irina Shayk. Cum se îmbracă una dintre cele mai sexy femei din lume în timpul liber

Irina Shayk este o inspirație pentru multe tinere fashioniste. Modelul în vârstă de 35 de ani transformă orice stradă în catwalk atunci când își face apariția în public, iar paparazzii sunt mereu pe urmele ei.

Irina Shayk, o mămică super chic

Din cauza pandemiei de coronavirus, show-urile de moda s-au redus considerabil, evenimentele mondene au fost anulate, iar vedetele au luat o pauză de la covorul roșu. Însă Irina Shayk este la fel de strălucitoare și în timpul liber. Vedeta impresionează cu aparițiile sale cool cu fiecare ocazie. Cel mai adesea, paparazzii o fotografiza la pimbarile pe care le face cu fiica sa, pe străzile din New York.

O prezență imposibil de ignorat

Îmbrăcată într-un palton galben pufos, cu o pereche de bocanci army și cu o sapcă pe cap, Irina Shayk a atras toate privirile asupra sa la cea mai recentă apariție în public. Însă toate outfiturile ei sunt la fel de spectaculoase.

VEZI SI: Irina Shayk e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nici sora ei nu e mai prejos. Cum arată Tatiana

Intră în GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea cele mai cool ținute ale fotomodelului.

Irina Shayk nu a mai avut niciun iubit oficial de la despărțirea de Bradley Cooper

În 2019, Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit, după patru ani de relație. Aceștia au rămas însă în relații amicale și sunt văzuți din când în când împreună la plimbare, alături de fiica lor.“Este greu să găsești un echilibru atunci când ești mamă singură și femeie de cariera. Credeți-mă, uneori, sunt zile în care mă trezesc și efectiv nu știu ce să fac, mă simt coplestita”, a mărturisit Irina Shayk.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

VEZI SI: Cea mai nouă fiță în modă: rochia cu mască inclusă! Costă doar 80 de lei și face furori printre englezoaice

Etichete: tinute , irina shayk , moda

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri