tendinte moda primavara 2021
Moda

Tendințe în modă pentru primăvara 2021. Ce să porți ca să fii în trend

Deși lumea modei a fost pusă pe modul pauză anul trecut, 2021 vine cu trenduri îndrăznețe și elegante pentru primăvara această. Ținutele expuse la Săptămâna Modei de la Paris și Milano au pus accent pe trenduri precum jachete supradimensionale, genți albastre, măști elegante și articole care ne amintesc de anii '60 și '80. Iată care sunt tendințele în modă pentru primăvara 2021:

Tendințe în modă pentru primăvara 2021. Ce să porți că să fii în trend

1. Jachete boyfriend cu umeri supradimensionali

Una dintre tendințele în modă pentru primăvara 2021 este jacheta supradimensională. Alungiți- silueta și jucați-vă cu formele voastre purtând un sacou boyfriend supradimensionat, inspirat din anii '80.

Cu ajutorul pernelor de umăr, un astfel de sacou îți va pune în evidenţă talia și îți va alungi picioarele. Combinați sacoul cu o pereche de pantaloni drepți sau pantaloni scurți din piele pentru un stil ultramodern.

Culorile care se potrivesc acestei tendințe sunt albastru pudră, culoarea cărbunelui și culorile neutre.

2. Măști negre

Când vine vorba de protecție, o putem face cu stil. Aceste măști elegante de culoare neagră se potrivesc cu aproape orice ținută pe care o porți și oferă o acoperire excelentă pentru nas și gură.

Optați pentru o țesătură mătăsoasă pentru o respirație mai ușoară sau alegeți ceva cu modele pentru un look mai îndrăzneț.

3. Eșarfe de cap

Inspirată din anii '50 și '60, această tendință elegantă a modei revine în forță. Eșarfele îți protejează părul și adaugă o notă finală ținutei tale fără a o exagera. Alegeți un model mătăsos cu motive florale sau modele complexe, ori păstrați-l simplu în culori îndrăznețe și litere mari.

Când aranjați acest accesoriu, puteți înfășura materialul sub bărbie într-un nod slab sau puteți lega eșarfa în partea din spate a capului.

4. Pastelurile

O altă tendință care a continuat să domine anul acesta au fost tonurile pastelate. Aceste culori inspirate de sorbet sunt opțiunea perfectă pentru vară și se potrivesc unei game variate de tonuri ale pielii.

Puteți opta pentru un costum de culoarea mentei sau un trench supradimensionat în culoarea lavandei, și de ce nu, chiar purtați culorile simultan.

Citeşte şi: Cea mai nouă fiță în modă: rochia cu mască inclusă! Costă doar 80 de lei și face furori printre englezoaice

5. Genti galbene

Această tendință este ușor de reprodus și este atemporală - alegeți o geantă mică pentru a condimenta ținuta sau optaţi pentru o geantă în culoarea mustarului, pentru nevoile voastre zilnice.

Există mai multe nuanțe de galben, pe care le puteți combina cu o îmbrăcăminte complet albă sau asocia cu alte nuanțe vibrante.

6. Jachete de inspirație folclorică

Jacheta cu motive folclorice, straturi de broderie delicată și dantelă, este una dintre tendințele în modă pentru primăvara 2021. Detaliul complicat de pe fiecare piesă de îmbrăcăminte arată grozav combinat un ansamblu monocromatic negru sau maro.

Această tentdinţă este ușor de stilat și arată bine pe orice tip de corp.

7. Cizme albe peste genunchi

Întoarceți- înapoi în anii ’60 cu acest articol clasic de încălțăminte, care a devenit semnătura lui Nancy Sinatra.

Le puteți purta cu o rochie sau o fustă mini cu model, o maletă pe gât sau o pereche de colanți. Puteți crea ținute elegante și sexy sau opta pentru ținute lejere.

Citeşte şi: Cum arată rochia de 1900 de euro pe care Gucci a creat-o pentru bărbați

8. Galben și culoarea părului de cămilă

Păstrați un stil neutru cu ajutorul culorii galbene și cea a părului de cămilă, tendință inspirată de anii '70. Combinarea și potrivirea acestor nuanțe oferă dimensiune și stil ținutei voastre, indiferent de hainele pe care le purtați.

Încercați un costum sau o haină maro deschis, cu o maletă de culoarea muștarului, pentru lunile mai reci, sau un tricou elegant și o pereche de pantaloni evazați în culoarea părului de cămilă.

9. Accesorii în nuanțe de albastru

Adăugați un strop de culoare ținutei voastre cu ajutorul unor accesorii în nuanțe de albastru. Frumusețea din spatele acestei tendințe este numarul nelimitat de opțiuni pe care le puteți încerca pe tot parcursul sezonului - de la o geantă de mână albastră până la o pălărie elegantă în aceeași culoare.

Puteți integra aceste accesorii în ținute negre sau gri, iar nuanța de albastru va ieși în evidență.

10. Genţi cu franjuri

Sezonul acesta, unul dintre cele mai mari trenduri este geanta cu franjuri.

Fie este vorba de o geantă mare sau mică cu franjuri, aceasta va completa orice ţinută și va fi perfectă pentru orice eveniment. Pentru un look clasic puteți alege nuanțe închise, precum maro sau negre, sau dacă sunteți îndrăznețe, puteți opta pentru nuanțe precum roșu sau verde.

Citeşte şi: Cele mai controversate încălțări ale momentului: Balenciaga lansează ghetele cu degete de cauciuc

Sursă Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri