Ținutele spectaculoase de la Met Gala 2023/ Profimedia
Moda

Ținutele spectaculoase de la Met Gala 2023/ Profimedia

Met Gala 2023. Ținutele spectaculoase purtate de vedete la cel mai așteptat eveniment din industria modei

Gala anuală de la Muzeul Metropolitan de Artă a avut loc luni seară,  iar vedetele și-au etalat ținutele impresionante pe covorul roșu. 

Pe data de 1 mai 2023 a avut loc Met Gala, evenimentul anual care sărbătorește deschiderea uneia dintre cele mai importante expoziții de modă ale anului. Tema expoziției și a petrecerii a fost "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty", în conformitate cu tradiția de a onora un designer sau o marcă de modă deosebită în fiecare an. Cu toate acestea, unii au contestat alegerea temei, deoarece unele dintre convingerile influentului designer nu mai reflectă valorile pe care lumea modei încearcă să le promoveze în prezent.

Citește și: Serena Williams este însărcinată. Fosta tenismenă și soțul ei au dezvăluit la Met Gala 2023 că așteaptă al doilea copil

Celebritățile au făcut o adevărată demonstrație de stil și eleganță pe covorul roșu de la Met Gala 2023 în cinstea regretatului designer și artist Karl Lagerfeld. Multe dintre ținutele vedetelor au fost inspirate de creațiile sale iconice și au inclus elemente specifice stilului său.

A$AP Rocky și Rihanna

Deși a întârziat două ore față de restul vedetelor, artista a reușit să atragă toate privirile și să devină cea mai fotografiată vedetă a serii. Îmbrăcată într-o rochie Valentino, care-i evidenția burtica de gravidă, cântăreața a arătat ca o mireasă. Rihanna a făcut o impresie de neuitat, purtând o rochie cu o trenă imensă, o capă cu flori albe și ochelari de soare excentrici. 

A$AP a optat pentru o ținută casual-chic, purtând un sacou negru, o cămașă albă, o cravată neagră și o pereche de ochelari de soare. În partea de jos, el a ales să poarte o pereche de blugi și un kilt în carouri negre și roșii. Cei doi au atras toate privirile și au făcut senzație la eveniment.

Rihanna și A$AP Rocky la Met Gala 2023/ Profimedia
Rihanna și A$AP Rocky la Met Gala 2023/ Profimedia

Kim Kardashian

La Met Gala 2023, Kim Kardashian a reușit să facă senzație purtând o rochie din perle, de culoare albă. Este recunoscut faptul că diva are o pasiune deosebită pentru a străluci la Met Gala și a atrage toate privirile asupra sa. Anul trecut, ea a fost subiectul principal al discuțiilor, după ce a apărut îmbrăcată într-o rochie ce aparținea celebrei Marilyn Monroe. De data aceasta, Kim Kardashian a fost absolut spectaculoasă în noua ei rochie, reușind să capteze toată atenția și să impresioneze prin eleganță și rafinament. 

Kim Kardashian Met Gala 2023
Kim Kardashian a purtat o rochie făcută din șiraguri de perle la Met Gala 2023. / Foto: Profimedia

Anne Hathaway

Anne Hathaway a strălucit într-o rochie personalizată, creată de Atelier Versace, prinsă în diferite puncte cheie cu ace de siguranță aurii. 

Anne Hathaway la Met Gala 2023/ Profimedia
Anne Hathaway la Met Gala 2023/ Profimedia

Citește și: Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, corset extravagant și pantofi cu toc înalt, înainte de Met Gala. Face show din orice apariție

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a strălucit și ea la Met Gala 2023, purtând o rochie elegantă creată de Ralph Lauren, cu o trenă spectaculoasă, tocuri înalte, abdomenul la vedere și spatele gol. A fost cu adevărat una dintre cele mai senzuale apariții ale superbei dive în vârstă de 53 de ani, reușind să impresioneze prin frumusețea și eleganța sa remarcabile.

Jennifer Lopez la Met Gala 2023/ Profimedia
Jennifer Lopez la Met Gala 2023/ Profimedia

Serena Williams și Alexis Ohanian

La Met Gala, Serena a purtat o rochie lungă Gucci, de culoare neagră, care prezenta o trenă din tull. Fosta tenismenă și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany. În același timp, soțul ei, Alexis Ohanian, a purtat un costum simplu, negru, pe care l-a asortat cu o cămașă albă și pantofi lăcuiți.

Serena Williams și Alexis Ohanian la Met Gala/ Profimedia
Serena Williams și Alexis Ohanian la Met Gala/ Profimedia

Margot Robbie

Margot Robbie, ambasadorul mărcii Chanel, a făcut o apariție senzațională la Met Gala 2023, purtând o rochie neagră din mătase din colecția Haute Couture Primăvară-Vara 1993, însoțită de accesorii ale celebrei case de modă. Robbie a reușit să aducă un aer modern și sofisticat acestui look clasic Chanel.

Margot Robbie la Met Gala 2023/ Profimedia
Margot Robbie la Met Gala 2023/ Profimedia

Kendall Jenner

Kendall Jenner s-a prezentat la Met Gala 2023 într-un top creat de Marc Jacobs cu paiete și mâneci fluide, pe care l-a asortat cu dresuri nude și bocanci cu o talpă supradimensionată.

Kendall Jenner la Met Gala 2023/ Profimedia
Kendall Jenner la Met Gala 2023/ Profimedia

Billie Eilish

Billie Eilish a purtat la Met Gala 2023 o rochie transparentă, cu un guler înalt, pe care și-a asortat-o cu mănuși lungi. Cântăreața și-a completat look-ul cu pantofi cu platformă și bijuterii de la celebrul brand Cartier.

Billie Eilish la Met Gala 2023/ Profimedia
Billie Eilish la Met Gala 2023/ Profimedia

Kristen Stewart

Kristen Stewart a atras toate privirile la Met Gala 2023, purtând un costum Chanel, format dintr-o cămașă albă subțire și pantaloni largi cu talie înaltă. Ansamblul său, inspirat de îmbrăcămintea pentru bărbați, a fost completat cu pantofi negri și bijuterii elegante.

Kristen Stewart la Met Gala 2023/ Profimedia
Kristen Stewart la Met Gala 2023/ Profimedia

Jared Leto

Jared Leto a venit îmbrăcat precum pisica renumitului creator de modă. Dacă Choupette, felina preferată a celebrului designer, nu a putut ajunge, atunci actorul a fost atracția principală a evenimentului de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. 

Jared Leto la Met Gala 2023/ Profimedia
Jared Leto la Met Gala 2023/ Profimedia

Lil Nas X

Lil Nas X a ales să strălucească într-un outfit încrustat cu bijuterii din cap până în picioare, format din 218.784 de cristale aplicate de legendarul makeup artist Pat McGrath.

Lil Nas X la Met Gala 2023/ Profimedia
Lil Nas X la Met Gala 2023/ Profimedia

Doja Cat

Punând pisica în prim-plan, Doja Cat a ales să îi aducă un omagiu celebrei Choupette într-o rochie argintie cu o trenă amplă și cu urechi încorporate în glugă.

Doja Cat la Met Gala 2023/ Profimedia
Doja Cat la Met Gala 2023/ Profimedia

Dua Lipa

Dua Lipa, care a fost numită copreședinte la Met Gala 2023, a ales să îmbrace o rochie Chanel haute couture din 1992, creată de regretatul designer Karl Lagerfeld. Acest look iconic a fost purtat inițial de Claudia Schiffer, muza și protejata lui Karl. Dua Lipa a reușit să aducă un omagiu impresionant designerului și să pună în valoare eleganța și rafinamentul acestei rochii într-un mod cu totul unic și personal.

Dua Lipa la Met Gala 2023/ Profimedia
Dua Lipa la Met Gala 2023/ Profimedia

Lily Collins

Lily Collins a purtat o rochie creată de Vera Wang, având numele lui Karl Lagerfeld scris pe trena lungă. Actrița și-a completat look-ul cu bijuterii strălucitoare de la Cartier. 

Lily Collins la Met Gala 2023/ Profimedia
Lily Collins la Met Gala 2023/ Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri