Moda

Victoria's Secret Fashion Show. Tendintele anului in materie de lenjerie intima

Cea mai asteptata prezentare de lenjerie intima a anului a aprins imaginatia domnilor si le-a inspirat pe doamne si domnisoare. Noile colectii Victoria's Secret dicteaza tendintele in materie de lenjerie intima, iar noi iti aratam cum ar trebui sa se transforme garderoba ta daca iti doresti sa arati ca un Ingeras.

Asa cum era de asteptat, celebrii Victoria's Secret Angels si-au confirmat statutul de cele mai sexy femei din lume. In cadrul show-ului anual Victoria's Secret au pasit 60 de modele, printre care Adriana Lima, Candice Swanepoel, Josephine Skriver, Kendall Jenner sau Gigi Hadid.

Ele au defilat in cele mai sexy seturi de lenjerie intima, de-a lungul a mai multe segmente tematice spectaculoase. Sutienul-fantezie, in valoare de 1 milion de dolari, a fost purtat de Elsa Hosk, si a fost realizat din peste 21,000 de pietre Swarovski.

Iata ce fel de lenjerie intima va fi foarte la moda in perioada imediat urmatoare:

Body-urile din dantela, care imbraca frumos formele unei femei si care pot fi purtate si pe post de articole vestimentare, sub sacouri sau geci, vor fi la mare cautare.



Sutienele si lenjeria intima vor avea in continuare bretele inguste, reglabile si benzi elastice decorative in partea de sus.

Lenjeria casual, de zi cu zi, va avea accente din benzi elastice si va miza pe culori tari, care sa ofere un efect fresh.


Pentru ocaziile speciale, sutienele pot contine pietre decorative si motive stralucitoare. Marcheaza o revenire puternica si lenjeria intima cu talie ridicata, inspirata de anii '90.

Pentru sezonul cald sunt incurajate imprimeurile florale, culorile aprinse si benzile elastice decorative.

Revin boxerii de tip hipster, inscriptiile si croielile comode, care sa ofere doamnelor si domnisoarelor confortul de care au nevoie de-a lungul intregii zile.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?