24th Annual Mark Twain Prize For American Humor
Parenting

Drew Barrymore. Getty Images

Ce i-a răspuns fiica lui Drew Barrymore când actrița nu i-a permis să poarte un tricou foarte scurt

În timpul unui episod recent al talk show-ului ce-i poartă numele, Drew Barrymore și invitata sa, Christina Aguilera, au vorbit despre cum comunică cu fetele lor, aflate în pragul adolescenței.

Aguilera a spus că, deși este foarte deschisă cu copiii ei, încearcă să găsească strategii adecvate vârstei pentru a discuta despre subiecte sensibile. Barrymore a împărtășit apoi câteva dintre provocările ei ca părinte.

„Fiica mea a vrut să poarte un top foarte scurt”, a povestit ea. „I-am spus: 'Nu'. Știi care a fost reacția ei? 'Tu ai apărut pe coperta Playboy'. Asta mi-a zis”.

Barrymore este mama a două fete - Olive, în vârstă de 11 ani, și Frankie (9 ani) - din relația cu fostul ei soț Will Kopelman.

Drew a pozat pentru Playboy în 1995.

Aguilera are un fiu, Max, în vârstă de 16 ani, cu fostul soț Jordan Bartman. De asemenea, o fiică, Summer (9 ani), cu logodnicul Matthew Rutle.

„Știam că va veni în ziua în care vom vorbi despre acești pantaloni”, a glumit cântăreața, aducând în discuție ținuta ei din videoclipul „Dirrty”. „Fiica mea a vrut să poarte și ea un tricou foarte scurt, iar eu i-am spus: Putem să-l tragem în jos?”.

Christina a explicat că: „Încerc mereu să-i insuflu faptul că anumiți oameni au intenții bune și intenții rele”.

„Nu vreau să o sperii, să fie îngrozită de lume și să creadă că toți sunt oameni răi, pentru că nu este așa”, a continuat Aguilera. „Dar, de asemenea, cred că este important pentru ea să aibă un sentiment de sine puternic, și în același timp corpul ei să-i insufle încredere. Așa că vreau să se cunoască mai întâi pe ea însăși.”

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?