colaj par
Parenting

Dintr-o joacă inofensivă cu fratele ei, o fetiță a ajuns să aibă zeci de jucării în păr. Ce s-a întâmplat după 20 de ore e uimitor

O mamă din Pennsylvania a avut parte de cel mai mare coșmar al sau când a trebuit să scoată aproape 150 de jucării tip velcro din părul fiicei sale.

Luna trecută, Lisa Hoelzle a povestit într-o postare virală pe Facebook că cei doi copiii ei, Noah și Abigail, în vârstă de 6 ani, se jucau la parter când au ajuns într-o situație complicată.

Citeşte şi: Mama de numai 18 ani care a revoltat internetul: își hrănește copilul cu chipsuri și burgeri de la 6 luni.

Copiii tocmai terminaseră școala online, când au decis să se joace cu niște jucării de forma unor bile mici cu scaieți, prin care poți construi diferite forme. Însă Noah a considerat că ar fi distractiv să arunce un container plin cu astfel de jucării în capul surorii sale, care au rămas mai apoi prinse în părul fetiței.

„Cred că mi-am părăsit corpul pentru o clipă. Avea în jur de 150 de jucării mici prinse în păr, iar încercarea lor de a le îndepărta singuri a înrăutățit situația", a spus Lisa pe Facebook.

Citeşte şi: O femeie a născut al 11-lea copil și vrea să rămână din nou însărcinată: ”Ador să fiu mamă, însă vom mai aștepta puțin!”

Biata mămică a reușit să scoată abia 15 jucării în trei ore, fapt pentru care a avut nevoie de ajutorul soțului ei, care a venit cu ideea de a folosi balsam și ulei vegetal pentru a descâlci părul, însă fară succes.

Vezi la ce soluţie a apelat mama fetiţei şi cum arată părul acesteia după 20 de ore chin pe www.digi-life.tv

Etichete: par , jucarii , copii , parinti

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri