idei de decorare a ferestrelor din camera copilului
Parenting

Decorarea ferestrelor din camera celui mic nu e o misiune grea pentru mamici

Idei inedite de decorare a ferestrelor din camera copilului

Camera in care copilul locuieste este foarte importanta pentru dezvoltarea lui psihica si fizica. Daca are un dormitor frumos, primitor, atunci isi va face temele cu drag acolo si va dormi linistit. Oricat de simplu ai ales sa o decorezi, poti sa adaugi putina culoare prin infrumusetarea ferestrelor.

Iata cateva idei de decorare a ferestrelor din camera copilului care te vor incanta cu siguranta:

  • In functie de preferintele in materie de sport ale copilului, poti decora ferestrele cu perdele, cortine sau alte obiecte de decor cu echipa lui preferata de fotbal sau de baschet. Nu uita ca sportul este foarte important pentru copii  si ii poate stimula atat fizic, cat si psihic.

  • O alta idee ar fi sa alegi simboluri din desenele animate preferate. In acest fel, cel mic va fi mai aproape de personajele lui preferate si se va putea bucura din plin de copilarie.

  • Ursuletii de plus sunt adorati de majoritatea copiilor. Jucariile sunt importante pentru cei mici, asa ca ar fi bine sa le gasesti un loc in dormitor. Ai putea, de exemplu, sa le asezi deasupra suportului draperiei.

  • Stim ca fetitele adora printesele. Poti alege nuante pastelate, astfel incat sa transformi camera micutei intr-un mic regat.

Atunci cand decorezi camera copilului tau, nu uita sa il sa-l implici si pe el. Cu siguranta se va simti bine fiindca va contribui activ la organizarea spatiului lui. Mai mult decat atat, va fi incantat sa petreceti timpul impreuna, jucandu-va si punandu-va imaginatia la contributie!  

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri