kate middleton printul louis
Parenting

Kate Middleton este o mama ocupata, fiind mereu atenta la nevoile celor trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si micutul Louis.

Lectiile de crestere a copiilor pe care Kate Middleton le respecta cu sfintenie si de la care se pot inspira alti parinti

Printul William si Kate Middleton au vorbit deseori despre modul in care copilariile lor si lectiile primite de la parinti ii ajuta sa-si creasca proprii micuti.

Potrivit unui biograf regal, Printesa Diana a avut mereu grija sa le explice lui William si Harry ca duc o viata privilegiata si ca nu toti copiii se bucura de aceleasi posibilitati ca ale lor. De aceea, William le explica adesea lui George, Charlotte si Louis ca exista si familii defavorizate, pe care le pot ajuta.

De cealalta parte, Carole si Michael Middleton i-au incurajat pe copiii lor - Kate, Pippa si James - sa petreaca timp impreuna: "Cei trei au fost bine educati si extrem de bine pregatiti. Ei au facut sport, muzica, dans si au fost indemnati sa se joace in aer liber."

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Carole i-a invatat, de asemenea, sa gateasca, sa faca proiecte casnice si sa se bazeze unul pe celalalt cand aveau dificultati. "Acest fundament familiai stabil i-a insuflat incredere lui Kate si a ajutat-o mult in viata regala."

Kate Middleton vrea o "copilarie de poveste" pentru George, Charlotte si Louis

Potrivit unei surse din apropierea Familiei Regale, Ducesa de Cambridge si-a dorit dintotdeauna o copilarie de poveste pentru copiii ei si s-a inspirat din povestile scrise de autoarea britanica Enid Blyton.

In cartile ei, cei mici sunt adesea surprinsi jucandu-se si invatand in aer liber: "Si Kate ii lasa sa alerge, sa se catere, sa stea printre flori si legume. Ii incurajeaza sa se joace impreuna si sa aiba grija de animalele familiei".

Potrivit aceleiasi surse, Ducesa si William vor sa le ofere o copilarie echilibrata si normala, departe de agitatia orasului, de unde si alegerea de a-i duce la casa de la tara in timpul izolarii.

"George, Charlotte si Louis se bucura acum de libertate in gradinile spatioase de la Anmer Hall. Au leagane, locuri de catarari, iar Kate ii duce la lac si face diferite activitati senzoriale si de memorie cu ei."

Se pare ca celor mici le place sa urmareasca pasari cu binoclul si sa petreaca timpul la aer curat, in mediul rural.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri