relatii infidelitate
Relatii

cuplu care sta pe banca in timp ce barbatul tine de mana o alta femeie

5 semne ca partenerul te insala. Gesturile care il dau de gol

Potrivit lui Demetrius Figueroa, expert in relatii amoroase, "un infidel isi recunoaste rareori greseala fara dovezi". Asadar, daca ai suspiciuni, uite pe care dintre gesturile sale le poti folosi drept argument pentru a-l confrunta pe partenerul tau.

Figueroa a subliniat pentru Elite Daily ca "daca vrei un raspuns cinstit, cel mai bun mod de a-l obtine este acela de a aduce dovezi si a cere explicatii". Iata ce gesturi ii dau de gol pe partenerii infideli:

Incep sa devina secretosi cand vine vorba de telefonul lor

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Potrivit lui Demetrius Figueroa, daca partenerul "evita sa vorbeasca sau sa trimita mesaje in preajma ta sau daca se muta intr-o alta camera pentru a-si verifica telefonul", s-ar putea ca activitatea lui sa fie una suspecta.

Sunt dintr-o data foarte preocupati de evolutia lor

Nu este nimic in neregula cu imbunatatirea personala si autodepasirea, dar daca partenerul se concentreaza intens, dintr-o data, pe o cura de slabire si incepe sa-si schimbe garderoba sau sa-si revizuiasca rutina de ingrijire, s-ar putea sa faca eforturi pentru a impresiona pe (alt)cineva.

Dispar pe perioade indelungate

Daca intampini dificultati in a-l gasi pe o perioada indelungata de timp, e posibil ca partenerul sa fie cu altcineva si sa evite restul interactiunilor. Dupa cum a subliniat Figueroa, daca este reticent in a-ti spune unde a fost, cu cine, facand ce, ai dreptul sa fii in alerta.

Sunt evazivi sau din ce in ce mai reci

Cand calca stramb, comportamentul unui infidel incepe sa fie derivat dintr-o anumita vinovatie. Din vinovatie, el incepe sa se indeparteze, sa evite sa se uite in ochii tai, sa petreaca timp cu tine. Daca e din ce in ce mai evaziv si rece, inseamna ca ascunde ceva.

Incearca sa isi convinga partenerele ca suspiciunile lor sunt nefondate

Figueroa a subliniat ca este important ca partenera sa-si construiasca un argument inainte de a confrunta infidelul pentru ca prima tentativa a acestuia va fi sa nege sau sa arunce vina asupra ei. Daca infidelul neaga, isi caute scuze si intoarce vina, e posibil sa se simta cu musca pe caciula.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri