infidelitate
Relatii

Barbatii sunt mai predispusi decat femeile sa creada ca exista anumite situatii in care infidelitatea partenerului este acceptata, dezvaluie un nou studiu al BBC, citat de publicatia The Independent.

Cum vad barbatii infidelitatea, in comparatie cu femeile. Ce a aratat cel mai recent studiu

Barbatii sunt mai predispusi decat femeile sa creada ca exista anumite situatii in care infidelitatea partenerului este acceptata, dezvaluie un nou studiu al BBC.

In general, 83% dintre adultii din Marea Britanie au fost de acord ca a fi credinciosi partenerilor este o responsabilitate "semnificativa".

Cu toate acestea, doar 64% dintre barbatii si 80% dintre femeile care au participat la cercetare au declarat ca nu au luat niciodata in calcul sa insele persoana cu care convietuiesc si chiar sunt impotriva acestui lucru.

Conform datelor colectate de BBC, se pare ca nu toata lumea practica ceea ce predica. Cel putin 3 din 5 adulti, care spun ca lipsa infidelitatii nu este acceptata intr-un cuplu, au inselat.

Peste 3.000 de persoane cu varsta peste 16 ani au fost chestionate cu privire la valorile si parerile lor in legatura cu problemele precum mediul, toleranta si imigratia, conform publicatiei The Independent.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Shutterstock

Etichete: relatie , cuplu , infidelitate

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri