shutterstock_719676079
Relatii

Lucruri de care barbatii au nevoie intr-o relatie. Nevoile despre care nu le vorbesc iubitelor

Cine spune ca doar femeile sunt complicate? Barbatii sunt adesea reticenti cand vine vorba de a vorbi despre nevoile lor intr-o relatie, ei inclinand sa sufere in tacere atunci cand acestea nu sunt indeplinite de partenerele lor.

Iata care sunt lucrurile pe care orice barbat vrea sa le primeasca de la femeia pe care o iubeste:

Are nevoie de apreciere

Dovezile de apreciere sunt modalitatea de a castiga un loc definitiv in inima unui barbat. Daca face gesturi marunte doar pentru a te vedea zambind, spune-i cat de mult apreciezi eforturile sale. Nimic nu il demotiveaza mai tare decat lipsa aprecierii. Desi nu va recunoaste niciodata, un barbat ar merge si pana la capatul lumii doar ca sa poata fi venerat si adorat de o femeie.

Vrea sa fie respectat

Pentru barbati, respectul si iubirea sunt acelasi lucru. Daca simte ca ii dezaprobi anumite activitati care il fac fericit, alegerile in viata si cariera, isi va pune intrebarea: "Daca nu ma respecta pentru ceea ce sunt, atunci cum poate ea sa vrea cu adevarat ceea ce este mai bine pentru mine?". Pe scurt, daca nu se va simti respectat, va dori sa se distanteze de tine cat mai repede cu putinta.

Are nevoie de o legatura sexuala puternica

Ne conectam cu partenerii nostri prin comunicare si sex. In timp ce femeilor le e mai usor sa stabilesca o conexiune prin comunicare, barbatii relationeaza mai bine prin sex. Inseamna asta ca trebuie sa intretii relatii sexuale zilnice cu partenerul tau pentru a va simti legati? Nu neaparat. El vrea sa stie ca te atrage din acest punct de vedere si ca esti mereu disponibila pentru el.

Simte nevoia de intimitate emotionala

Inca de la o varsta frageda, barbatii sunt invatati sa evite cu orice pret sa para slabi. "Slabiciunea" include lucruri precum plansul, divulgarea fricilor sau ingrijorarilor, dar si exprimarea indoielii de sine. Asa cum noi ne deschidem incet sexual intr-o relatie, barbatii se deschid in timp emotional.

El vrea sa se asigure ca atunci cand va plange pentru prima data in fata ta nu va fi respins sau inteles gresit. In cazul in care nu vei face fata situatiei, se va inchide in sine si va incerca sa te tina departe.

Vrea spatiu

Sa sufoci un barbat, fie ca iti doresti sa petreaca mult timp impreuna cu el sau esti prea geloasa, este calea cea mai rapida de a incheia o relatie. Domnii au nevoie sa respire intr-o relatie: vor timp pentru hobby-uri, pentru iesirile cu prietenii. Asa ca lasa-l sa cutreiere din can in cand.

Isi doreste si atingeri fizice fara conotatii sexuale

Poate nu te asteptai, dar barbatii au nevoie si de contact fizic fara incarcatura sexuala. De exemplu, daca vii prin spatele lui si il surprinzi atingandu-i gatul si parul intr-un mod placut, se va simti la fel de dorit de parca tocmai ar fi intretinut relatii sexuale - poate chiar mai mult. Contactul fizic, la fel ca si in cazul nostru, este interpretat drept grija, atentie si iubire.

Are nevoie de siguranta

Barbatii si femeile sunt atrasi de siguranta intr-o relatie. Cu cat barbatul simte ca partenera sa ii va fi alaturi pentru mult timp, nu va mai vedea niciun impediment sa se deschida in fata ei. Dar securitatea presupune mai mult decat simplul fapt ca nu il vei parasi. Se simte in siguranta cand ii aprobi actiunile si statusul carierei sale, cand esti afectuoasa fizic, cand ii permiti sa iasa doar cu baietii si esti doar uneori geloasa pe alte femei din jurul sau.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?