shutterstock_639795817
Relatii

Nu-ți sabota relația de cuplu. Lucruri pe care să nu i le spui niciodată partenerului tău

Să-ți construiești o relație de cuplu solidă în ziua de astăzi poate fi o adevărată provocare. Atât bărbații, cât și femeile pot să cadă în ispită fără nicio remușcare, iar uneori partenerii de cuplu pot fi răniți prin cuvintele dure adresate.

Care sunt frazele pe care n-ar trebui să i le spui partenerului tău de cuplu, află mai jos:

”X a făcut mai bine decât tine!”

Să admiri pe cineva nu e rău, însă să-ți pui partenerul de viață într-o lumină proastă poate fi o problemă, întrucât orgoliul lui poate fi rănit. Cel mai bine ar fi să-l încurajezi: ”Data viitoare vei reuși, cu siguranță”, iar atunci el va fi determinat să se descurce mai bine.

”Nu vei reuși!”

Această expresie n-ar trebui să existe în mintea ta. Să rostești aceste cuvinte nu înseamnă decât că relația ta e la un pas de a se destrăma. Fii o sursă de inspirație pentru el și încearcă să-l susții în ceea ce-și propune. Va avea încredere în el și va încerca să nu te dezamăgească.

”Nu faci niciodată...”

Odată ce va auzi aceste cuvinte va începe să dezvolte frustrări, iar acest lucru nu vă va aduce nimic bun. Alege să-i fii aproape și spune-i atunci când face ceva ce-ți place. Un bărbat are nevoie să fie complimentat, la fel ca și tine.

”Nu te iubesc!”

Să-i spui aceste cuvinte, chiar și în glumă, nu va face decât să-și pună semne de întrebare cu privire la relația voastră. Cel mai bine ar fi să spui aceste cuvinte doar dacă vrei să-l părăsești.

Credit foto: Shutterstock 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri