prima intalnire
Relatii

Emotiile unei prime intalniri ne pot face sa nu ne comportam asa cum suntem, de fapt, in incercarea de a ne impresiona partenerul. De multe ori, aceasta atitudine da gres, iar el se va prinde cu cine are de-a face. Exista totusi niste semne care iti arata ca inca mai vrea sa te vada si a doua oara. Care sunt acestea ne spune Rich Santos, expert dating:

Prima intalnire? Semne subtile ca a decurs bine si vrea sa va mai vedeti inca o data

Emotiile unei prime intalniri ne pot face sa nu ne comportam asa cum suntem cu adevarat, in incercarea de a ne impresiona partenerul. De multe ori, aceasta atitudine da gres, iar el se prinde cu cine are de-a face.

Exista totusi niste semne care arata daca mai vrea sa te vada si a doua oara. Care sunt acestea ne spune Rich Santos, expert in dating:

  1. Duce intalnirea la bun final

"Majoritatea oamenilor sunt destul de politicosi pentru a face minimul la o intalnire: sa duca la final orice activitate in doi", a spus Rich Santos pentru Marie ClaireDeci, daca intalnirea nu se termina cu un mesaj de urgenta primit de la un prieten la scurt timp dupa ce v-ati intalnit, este un semn ca lucrurile merg bine.

  1. Doreste sa petreaca mai mult timp singur cu tine

Cand partenerul tau de intalnire doreste sa creeze o atmosfera intima, in loc sa vina insotit de grupul sau, probabil ca se simte confortabil in jurul tau si isi doreste sa petreaca mai mult timp pentru a te cunoaste.

  1. Incearca sa prelungeasca durata intalnirii

Nu stie cum sa prelungeasca intalnirea, cum sa petreaca mai mult timp cu tine, astfel incat iti propune sa beti o cafea dupa cina, sa faceti o plimbare, sa te conduca tot drumul spre casa.  Este un indiciu solid ca va dori inca o intalnire pentru ca ii place compania ta.

  1. Sugereaza ca ar trebui sa iesiti din nou

"Uneori devin foarte emotionat la o prima intalnire cand imi joc cartile sugerand alte lucruri pe care ar trebui sa le facem impreuna", spune Santos, desi lucrurile nu trebuie sa se intample imediat.

Un moment comun pentru a sugera o noua intrevedere este la sfarsitul intalnirii. Unii pot face acest lucru ca un gest prietenos inainte de a pleca, dar nu se poate termina rau daca partenerul este destul de entuziasmat incat sa sugereze un nou date.

  1. Iti spune ca s-a simtit bine

Un semn bun ca intalnirea a fost intr-adevar un succes este cand, la scurt timp dupa ce v-ati despartit, persoana cu care ai iesit te anunta ca s-a distrat in timpul petrecut alaturi de tine. 

  1. Initiaza conversatii

"Daca mi-a placut cum a decurs intalnirea, o s-o contactez in cateva zile. Nu inseamna neaparat ca o voi invita in oras, ci doar intretin conversatia", crede expertul in dating.

Raspunsurile seci, fara planuri concrete de a stabili o noua intalnire, sunt un semn sigur de dezinteres.

  1. E la fel de implicat ca tine

Cand incepi sa te intalnesti cu cineva si nu ati stabilit exclusivitatea, este intotdeauna important sa monitorizezi semnele ca cealalta persoana este sau nu la fel de implicata ca tine. Acestea ar putea insemna conversarea regulata sau stabilirea unor intalniri constante.

De asemenea, transparenta este esentiala daca nu cauti ceva serios.

  1. E spontan

Mesajul prin care se intereseaza daca esti libera in ziua respectiva pentru a petrece timp impreuna, lucru neplanificat din timp, este un semn ca se gandeste la tine chiar si cand nu aveti stabilita o intalnire.

Daca esti in cautarea unei relatii serioase, fii atenta daca celalta persoana iti cere exclusiv sa va petreceti noaptea impreuna sau sa iti eliberezi programul pentru o intalnire in timpul zilei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?