pensive couple in bed
Relatii

pensive couple in bed

Semne ca esti cu partenerul nepotrivit. Indicii care iti arata ca el nu e barbatul pentru tine

Limbajul corporal este un mod simplu de a ne exprima sentimentele fara sa vorbim, deci acesta contribuie la o relatie sanatoasa. Tot el poate deveni un semn ca lucrurile nu merg.

Din nefericire, din cauza vietii ocupate pe care o avem, nu mai suntem atenti la semnalele indirecte pe care persoana iubita ni le da. Tu ai fost vreodata atenta la urmatoarele indicii care iti trimit semnale ca el nu este barbatul potrivit pentru tine?

Se indeparteaza de tine

Daca iubitul tau a devenit distant, il simti instabil emotional si de cele mai multe ori evita sa te tina de mana sau sa se apropie de tine, este momentul sa va ganditi serios la viitorul relatiei voastre.

Nu reusiti sa va mai sincronizati

Desi in urma cu ceva timp parea ca functionati perfect impreuna, dintr-odata ti se pare foarte greu sa va sincronizati, iar asta te oboseste. Nu uita, cand nu exista armonie, relatia va fi plina de probleme.

E indiferent

A devenit indiferent, nu te mai priveste in ochi, este neatent, nu te asculta si te evita pe cat posibil. Indisponabilitatea lui iti arata ca ai ales persoana gresita.

Isi duce mana la gat/ceafa

Cand suntem nervosi, anxiosi, ne ducem mana la ceafa. Acest gest indica si o minciuna, sau in cazul de fata, ascunderea unor lucruri fata de partener. Daca discutati si face acest gest, ar fi indicat sa reconsideri statusul pe care il aveti.

Face glume deplasate

Intr-o relatie, partenerii trebuie sa fie pe picior de egalitate. Daca te ia peste picior, este timpul sa analizezi lucrurile mai atent si sa-i dai un ultimatum.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri