semne ca nu te mai iubeste
Relatii

Cu cat accepti mai repede ca o relatie s-a incheiat, cu atat mai usor iti va fi sa depasesti momentul dificil al despartirii si sa iti indrepti atentia catre alte lucruri.

Semne ca fostul iubit nu te mai iubeste. 6 lucruri care demonstreaza ca nu se gandeste la impacare

Cu cat accepti mai repede ca o relatie s-a incheiat, cu atat mai usor iti va fi sa depasesti momentul dificil al despartirii si sa iti indrepti atentia catre alte lucruri.

Stim ca este dificil sa treci peste cineva de care este indragostita, dar ar trebui sa astepti ca fostul iubit sa isi dea seama ca are sentimente pentru tine si sa te caute?

Daca nu vrei sa pierzi timpul facand asta, iata 6 semne ca fostul tau partener a trecut peste despartire, asa ca este timpul sa faci aceleasi lucru:

  • Se intalneste cu altcineva

Probabil a trecut peste relatia voastra daca se intalneste cu altcineva. Daca pare cu adevarat fericit cu noua partenera, este timpul sa accepti faptul ca ce ati avut voi este de domeniul trecutului.

Totusi, daca fostul tau iubit se implica intr-o noua relatie la foarte scurt timp dupa ce v-ati despartit, atunci este posibil sa foloseasca noua relatie tocmai pentru a te uita. Sigur, exceptie face faptul daca persoana respectiva este motivul care a dus la destramarea cuplului vostru.

  • Nu te cauta

Daca v-ati separat deja de cateva saptamani sau chiar luni si el nu te-a cautat, este un semn ca nu mai este interesat de tine. In cazul in care inca i-ar fi pasat, ar fi incercat sa te recastige.

  • Nu este incantat sa te vada

Cand va intalniti accidental, el pare dezamagit sa te vada, ceea ce inseamna ca nu este interesat sa te vada. Daca fostului tau inca s-ar gandi la tine, atunci ti-ar zambi si ar incerca sa poarte o discutie cu tine.

  • Nu te suna si nu-ti raspunde la mesaje

Uneori, motivul pentru care nu incearca sa te sune si nu iti trimite mesaje este pentru ca are nevoie de timp si spatiu. Insa, daca acest lucru se intampla chiar si la cateva saptamani, ba mai mult nici nu iti raspunde la apeluri, iti da de inteles ca nu vrea sa comunice cu tine.

  • Iti spune sa mergi mai departe

Motivul pentru care o face este ca, oricat de mult ti-ai da silinta, nu exista nicio sansa ca voi doi sa fiti din nou impreuna. Mai mult, el poate sa iti spuna ca problema este la el, astfel incat sa incetezi orice actiune care are scopul de a il face sa se razgandeasca cu privire la finalul relatiei voastre.

  • Nu mai aduce trecutul in discutie

Cand inca mai are sentimente pentru tine, vor exista momente in care va vorbi despre tine si relatia trecuta, readucand in discutie amintirile placute. Cu toate acestea, cand evita acest subiect, este un semn ca nu mai este interesat.

Sursa foto: Shutterstock

Etichete: despartire , cuplu

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri