semne iubire relatie
Relatii

Barbatii si femeile sunt diferiti, astfel ca isi manifesta sentimentele si afectiunea in moduri diferite. Din aceasta cauza, uneori, sa iti dai seama daca partenerul tau e indragostit poate fi dificil.

Semne ca s-a indragostit de tine. Cum iti dai seama ca sentimentele lui sunt sincere

Barbatii si femeile sunt diferiti, astfel ca isi manifesta sentimentele si afectiunea in moduri... diferite. Din aceasta cauza, uneori, sa iti dai seama daca partenerul tau e indragostit poate fi dificil.

Conform expertului in relatii Susan Winter, comportamentul partenerului tau se va schimba vizibil odata ce va fi indragostit. Va fi mai generos, atent, implicat si posesiv.

De asemenea, cand cineva te iubeste cu adevarat, isi va dori sa fie cat mai prezent si implicat in viata ta. Dintr-o data, tot efortul, pe care il presupuneau actiunile legate de relatia voastra, se transforma in placere. Daca simti ca noul tau partener face aceste lucruri, s-ar putea sa fie indragostit de tine:

  • Nu se da la o parte cand ai nevoie de ajutor
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Este langa tine si iti ofera bratul sau puternic pentru a trece impreuna prin orice fel de situatii. De la momente minunate, pana la cele mai putin placute, iti ofera sprijinul sau neconditionat. Faptul ca iti arata, fie si prin gesturi mici precum a merge la farmacie pentru tine sau a te asculta dupa o zi grea, sunt gesturi care iti arata ca a inceput sa aiba sentimente pentru tine.

  • Se muleaza nevoilor tale

A deveni receptiv la nevoile partenerului nu este un proces care are loc peste noapte. Odata ce un barbat incepe sa depuna efort pentru a invata ce anume te multumeste, cu siguranta sentimentele lui incep sa fie mai puternice.

Dragostea presupune investitie de timp si energie. "Vei observa ca partenerul tau este mult mai atent si mai grijuliu odata ce va fi indragostit. Ingrijorarile tale conteaza pentru el, la fel si fericirea ta", spune Winter.

  • Te asculta si e foarte atent la ceea ce spui

Dacda un barbat este atent, te asculta si iti raspunde chiar si intrebarilor mai putin placute, atunci este, in mod clar, un barbat indragostit.

Sursa foto: Shutterstock

Etichete: iubire , relatie , cuplu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?