filme despartire
Relatii

5 productii TV care te vor ajuta sa iti tii mintea ocupata si sa treci mai usor peste o despartire:

Seriale care te vor ajuta sa treci mai usor peste o despartire

E ciudat sa fii din nou singura, nu-i asa? Experienta fie ti se pare o binecuvantare, fie un iad, sau poate putin din fiecare. Dintr-odata ai mai mult timp liber si indiferent daca te simti usurata sau distrusa de noul statut, exista o cale sa iti umpli timpul pe care il petreceai cu fostul partener: filmele si serialele.  

The Cut a selectat 5 productii TV care te vor ajuta sa iti tii mintea ocupata si sa treci mai usor peste o despartire:

  • Friday Night Lights - 8,7/10 nota pe IMDB

In Dillon, Texas, conteaza o singura noapte: cea de vineri. Eric Taylor a fost numit antrenorul echipei de fotbal a orasului, care este mandria si bucuria localnicilor. Cu totii isi doresc ca echipa lor sa castige campionatul, sperand ca acest castig sa dea orasului o sansa de a deveni cunoscut.

  • Planet Earth - 9,4/10 nota IMDB

Este cel mai scump documentar produs de BBC. Productia contine 11 episoade care ne indeamna sa reflectam asupa casei noastre si a felului in care avem grija de ea. Dupa o incursiune in lumea vietuitoarelor, urmeaza discutii despre salvarea speciilor.

  • Please Like Me - 8,4/10 nota IMDB

Dupa ce s-a despartit de iubita sa, Josh realizeaza ca este homosexual. Cu sprijinul prietenei fostei partenere si al celui mai bun prieten, Josh trebuie sa o ajute pe mama sa in lupta cu depresia, iar pe a sa familie sa-i imbratiseze noua orientare sexuala.

  • You - 7,9/10 pe IMDB

Se intalnesc intr-o librarie, iar el devine instant interesat de ea. Dupa ce o urmareste in nenumarate randuri, librarul o salveaza de la moarte, iar acest gest duce la o poveste de dragoste. Ceea ce nu stie eroina este ca tanarul este gata de orice pentru a ramane cu ea.

  • Fleabag - 8,2/10 nota pe IMDB

Sunt multe seriale in care protagonistul vorbeste cu spectatorul. Dar in Fleabag, mai mult ii arunca priviri. Nu simti ca iti explica lucruri, prin faptul ca ti se adreseaza. Te simti doar complice la evenimentele din viata personajului principal.

Etichete: relatii , filme , despartire , seriale

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?