dieta cu sare amara
Sanatate

Fotografie cu alimente permise in dieta cu sare amara

Dieta cu sare amara. Cum se tine si ce presupune

Sarea amara este o soluţie ieftina si la indemana daca vrei sa scapi de cateva kilograme in doar doua zile. Atentie insa! Nu poti tine dieta daca nu ai vorbit cu medicul tau inainte.

Dieta cu sare amara vizeaza doua abordari diferite. Prima presupune sa adaugi sarea in apa de baie, iar cea de-a doua, sa le diluezi in apa de baut. In ambele cazuri, rezultatul este acelasi: detoxifici organismul si kilogramele se topesc.

  • Baie cu sare de mare

Pune pentru inceput o lingurita de sare si mareste cantitatea pana cand ajungi la 2 cesti. Nu adauga de la bun inceput cantitatea maxima admisa fiindca poti avea stari de irascibilitate si tulburari de dispozitie. Stai 15-20 de minute in apa de baie.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Ce efect au baile cu sare?  Nu doar ca destreseaza, ci si contribuie eficient la grabirea procesului de slabire.

Cat despre frecventa bailor cu sare amara, ideal ar fi sa nu faci zilnic, ci de 3-4 ori pe saptamana. Daca suferi de hipertensiune, ai pietre la rinichi, diabet ori afectiuni cardiovasculare, cere parerea unui specialist inainte de a incepe cura.

  • Doua zile cu sare amara

Cum spuneam mai devreme, poti adauga sarea si in apa de baut. Iata cum trebuie sa procedezi:

Ziua 1 in dieta cu sare amara

In jurul orei 18, bea aproximativ 200 de ml din amestec. La ora 20, consuma aceeasi cantitate. Pentru ora 22 amesteca sucul unui grepfrut mare si 125 de ml de ulei de masline, fara sare. Incearca sa dormi sau intinde-te pe pat.

Ziua 2 in dieta cu sare amara

Trezeste-te mai devreme, bea 200 ml de apa cu sare si incearca sa mai dormi putin. Peste 2 ore consuma si restul amestecului. Dieta iti permite sa mananci la cel putin doua ore dupa. Recomandat este sa incepi cu un suc natural din fructe. O ora mai tarziu ai voie sa mananci alimente usoare.

  • Cum actioneaza si ce este sarea amara

Sarea amara este un compus mineral pur de magneziu si sulfat. Este cunoscuta ca fiind un remediu natural impotriva multor afectiuni. Magneziul are un rol important in organismul nostru, iar sulfatul ajuta la absorbtia nutrientilor, la eliminarea toxinelor si ameliorarea durerilor de cap.

Etichete: dieta de slabit , dieta , regim

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri