shutterstock_728179837
Sanatate

Dieta indiana: slabesti 8 kilograme in 7 zile. Cum arata cura pentru o saptamana

Dieta indiana promite sa te ajute sa slabesti 8 kilograme in doar o saptamana fara a-ti afecta sanatatea. Mai mult de atat, se presupune ca regimul va elimina toxinele din organism, va topi grasimea de pe abdomen si iti va oferi multa energie.

Cum se tine dieta indiana. Reguli generale

Este interzis sa consumi alcool, ulei, cafea, ceai. Alcoolul mareste acidul uric in organism, iar acest fenomen favorizeaza retentia de apa. De asemenea, este important sa te hidratezi corespunzator. Consuma 2l de apa pe zi intrucat acest obicei va accelera metabolismul si va elimina kilogramele nedorite.

Meniul pe zile

In prima zi mananca numai fructe. Din dieta nu trebuie sa lipseasca pepenele rosu, portocalele, merele, rodiile si capsunele. Nu consuma struguri, banane si mango sau orice alt fruct care contine mult zahar.

In a doua zi, trebuie sa consumi legume, crude sau fierte. Include in dieta multe legume verzi. Iti poti incepe ziua cu un cartof fiert.

In cea de a treia zi, mananca atat fructe cat si legume. Nu ai voie sa consumi cartofi.

A patra zi e cea in care poti sa mananci chiar si sase banane. Poti bea si lapte. Mai mult, daca preferi sa mananci o supa, poti opta pentru una foarte lejera si diluata din ardei gras, ceapa, usturoi si rosii. Bea doar zeama strecurata, o singura data pe zi.

In a cincea zi, dieta iti permite sa mananci rosii (trebuie sa cresti consumul de apa cu un sfert), branza proaspata de vaca, varza sau bucati de soia.

Urmatoarea zi poti consuma alimentele din ziua precedenta, mai putin rosii.

In ultima zi a dietei indiene ai voie sa bei suc proaspat de fructe. Poti manca legume si o ceasca de orez brun fiert.

Ca dieta sa aiba rezultate trebuie sa faci miscare 45 de minute pe zi. Daca iti doresti sa scapi de mai multe kilograme, fa o pauza de cateva zile si ia dieta de la capat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri