Dieta Tisanoreica cum se tine ce mananci
Sanatate

Dieta Tisanoreica. Cum sa dai jos kilogramele in plus si sa mananci pe saturate

Iti prezentam un regim cu ajutorul caruia au slabit vedete precum Britney Spears, Katie Holmes sau Alexandra Dinu. Este vorba despre dieta tisanoreica.

Ai incercat o multime de cure ce nu au dat rezultate ori la care ai renuntat rapid din cauza numeroaselor restrictii? Ce ai spune daca ai putea sa mananci ce doresti si, in acelasi timp, sa scapi de kilogramele nedorite? Potrivit celor care au inventat-o, prin dieta Tisanoreica se poate slabi, intr-o luna, pana la 6 kilograme. 

Aceasta cura introduce in alimentatie siropuri si mixuri din plante create dupa retetele lui Gianluca Mech, mostenitorul ideii cu acelasi nume, care au rolul de a accelera slabirea.

Mech a creat un concept care reuneste peste zece combinatii de plante in mixuri fara alcool, fara zahar si fara conservanti. Mixurile fac parte dintr-un regim de viata sanatos alaturi de alimente speciale cum ar fi pastele, biscuitii sau grisinele.

La capitolul alimente, mai sunt disponibile urmatoarele produse: supe, omlete, paine, piure de cartofi, pizza, creme de fructe, iaurt, ciocolata, frappe-uri, cereale, bauturi calde si bauturi proaspete din fructe. Toate au menirea de a-i face pe cei care le consuma sa se bucure de gustul minunat al produselor respective, carora le lipsesc insa adaosurile nesanatoase. 

Produsele se gasesc in farmacii, la plafar si in anumite clinici de specialitate. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri