shutterstock_216550117
Timp Liber

Activitati relaxante pe care trebuie sa le incerce orice femeie in weekend

Noi toate detestam plicstiseala. Repetitia, rutina si lenea sunt, potrivit oameniilor de stiinta, factorii principali care dau nastere acestei stari. Din fericire, exista cateva activitati placute si la indemana care ne pot spori fericirea, mai ales cand avem putin timp la dispozitie pe care sa ni-l dedicam noua si numai noua.

Daca esti in pana de idei si nu stii cum sa te relaxezi in weekend, iata cateva idei:

  • Iesi cu fetele

Reinnodati traditia serilor vesele, doar intre voi, fetele. Mergeti in cafenele, la teatru, la film, sau strangeti-va chiar la una dintre voi acasa.

  • Citeste o carte

Pe fotoliul moale, invelita intr-o patura pufoasa si cu ceaiul la indemana, relaxeaza-te citind o carte buna si calatorind pe alte taramuri.

  • Uita-te la filme/ seriale

Ce spui de un maraton de filme? Alege pelicule romantice, clasice sau de comedie si relaxeaza-te singura sau in compania prietenelor tale.

  • Fii voluntara

Vedetele participa la baluri de caritate, licitatii sau fac pur si simplu voluntariat pentru a-si ajuta semenii. Poate nu ar strica sa practici si tu aceasta metoda. Chiar daca presupune munca, sentimentul de multumire va compensa orice oboseala fizica.

  • Mergi la plimbare

E indicat sa faci miscare dupa o saptamana stresanta. Nu o spunem noi, ci chiar medicii. Pe langa faptul ca te mentine sanatoasa, efortul fizic in aer liber contribuie la intretinerea unei bune relatii cu natura si mediul inconjurator.

  • Fa yoga

Practicarea acestui sport nu doar ca te calmeaza, ci iti da puteri suplimentare. Daca practici yoga pe termen lung, vei reactiona mai calm la orice situatie dificila in viata.

  • Apeleaza la terapia cu un psiholog

Nu trebuie sa o faci doar din ratiuni medicale. Este bine stiut ca o reprezentanta a sexului frumos poate creste moral daca intra in contact cu o femeie mai inteligenta decat ea. Daca nu mai ai ocazia sa porti discutii cu mama sau bunica, apeleaza la ajutorului unui psiholog. Daca vrei sa afli si parerile sexului opus, mergi la un terapeut barbat.

  • Ia cina intr-un restaurant in care nu ai mai fost

Ia-ti iubitul sau o persoana draga si incercati mancarurile celui mai nou restaurant din oras. Sau incearca un local dintr-un alt loc al tarii. Exploreaza gastronomia si cunoaste alte culturi prin intermediul aromelor si texturilor.

  • Invata sa prepari o noua reteta

Daca iti place sa petreci timpul in bucatarie, cauta o noua reteta pe internet sau cere recomandari de la prietenele tale. Sigur poti face un preparat pe care bunica sau mama il fac perfect si care iti aduce aminte de copilarie. 

  • Cumpara o carte de colorat pentru adulti

Coloratul te va ajuta sa scapi de tot stresul dobandit in timpul saptamanii. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?