cadouri de casa noua
Timp Liber

Cuplu care merge in vizita la prietenii care si-au luat o casa noua si carora le duce un cadou

Cadouri de casa noua. Cu ce sa-ti surprinzi prietenii

Renovari, pereti proaspat vopsiti si un nou inceput? In sfarsit s-au mutat si te-au invitat in noua locuinta, dar alegerea multului asteptat "cadou de casa noua" iti da batai de cap. Iata cateva idei care te vor scoate din "impas":

  • Urari de casa noua

Daca vrei ca urarile tare sa dainuiasca peste ani, poti alege un kit "mesaj in sticla". Nu doar ca e haios, dar va ramane si un accesoriu perfect pentru amenajarea livingului.

  • Cos handmade

Lemnul reprezinta stabilitate pentru casa si pentru cei ce locuiesc acolo. Poti personaliza handmade un cos cu diverse alimente pe care fiecare trebuie sa le aiba in camara. Evita sa pui si un cutit, se spune ca tine prietenia.

  • Stand de carti
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Pentru cei care iubesc istoria si arta, cadoul potrivit ar putea fi un stand de carti decorativ care va completa frumos o biblioteca.

  • Elemente de feng shui

Iar daca iti doresti sa le aduci o picatura de zen in casa, te poti orienta catre feng shui. Ce cadou mai potrivit decat o statueta de bronz care are si o poveste in spate?

  • Un joc

Prietenii tai ai copii? Numai bine! Poti alege un joc domino sau de sah care va "impaca" ambele parti si de care va veti bucura la fiecare revedere.

Ce sa nu faci cadou de casa noua?

Animalutele si electrocasnicele nu sunt cele mai potrivite cadouri pentru o astfel de ocazie. Si voucherele ori vesela se incadreaza in aceeasi categorie, exceptie fac doar acelea care sunt cu adevarat deosebite. Opteaza pentru cadouri care pot avea o semnificatie deosebita pentru voi, ceva simbolic, util si traditional.

Etichete: cadouri , amenajare , casa

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri