cadouri de casa noua
Timp Liber

Cuplu care merge in vizita la prietenii care si-au luat o casa noua si carora le duce un cadou

Cadouri de nunta. Idei de daruri pentru viitorii miri

Ai fost invitata la o multime de nunti si ai epuizat toate ideile de cadouri? Aici ai o lista cu ce ai putea sa le daruiesti viitorilor miri, care speram sa iti fie de ajutor:

  • Set de butoni pentru mire/ set de bijuterii pentru mireasa

Un set de butoni pentru mire, care sa se asorteze la costumul de nunta, si un set de bijuterii pentru mireasa, pe care sa il poarte la ceremonie, sunt cadouri utile, care vor fi apreciate de catre cei doi.

  • Un calendar retro

Cadoul de nunta trebuie sa le fie de folos mirilor, iar un calendar retro este un dar ideal fiindca nu are doar o utilitate practica, ci, cu ajutorul lui, le doresti mirilor sa ajunga sa isi sarbatoeasca si "nunta de aur".

  • Cufar vintage

Cadourile pentru casa noua sunt numai bune pentru proaspetii casatoriti. Daca stii cum si-au decorat locuinta, ii poti ajuta sa finalizeze amenajarea cu piese de mic mobilier, cum ar fi un mic cufar vintage. Daca nu au fost multe dulapuri, cu siguranta le va fi de mare folos.

  • Rama foto placata cu aliaje pretioase

O rama deosebita care le va incadra fotografiile de la nunta ii va bucura cu siguranta pe miri.

  • Bilete pentru luna de miere

Daca sunt prieteni apropiati si dispui de un buget mare, le poti darui o vacanta in locul lor preferat. Cine nu ar fi incantat?!

  • Electrocasnice

Daca de obicei daruim mixere, blendere, si e posibil ca mirii sa mai primeasca astfel de cadouri, poti opta pentru o masina de spalat. Ii vei scapa de o cheltuiala, daca tocmai ce s-au mutat in casa noua.

Etichete: cadouri , nunta , idei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri