shutterstock_293482196
Timp Liber

Cum poti vizita 9 dintre cele mai frumoase locuri din lume direct din sufrageria ta

Muzee, hoteluri, parcuri nationale sau tematice ori alte repere celebre - toate pot fi vazute direct din varful patului si astfel te poti bucura de cate o experienta turistica virtuala in fiecare zi.

Pe masura ce coronavirusul s-a raspandit in mai toata lumea, oamenii au fost sfatuiti sa stea acasa, sa practice distantarea sociala si sa evite calatoriile care nu sunt urgente, asa ca cei mai multi au renuntat la vacantele planificate. Dar asta nu inseamna ca nu poti vizita unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, virtual. 

Iata cum poti ajunge in unele dintre cele mai frumoase locuri si obiective turistice fara a fi nevoie sa te ridici din fotoliul tau confortabil, potrivit Digi Life.

  • Poti explora Puerto Rico alaturi de actorul Lin-Manuel Miranda

Discover Puerto Rico iti ofera o serie de calatorii video in timpul carora Lin-Manuel Miranda iti prezinta celebrele atractii din Puerto Rico. Poti explora San Juan, poti invata sa dansezi salsa sau poti sa-i vizitezi orasul natal Vega Alta.

  • Bucura-te de luminile Nordului

Explore.org transmite superba aurora boreala din Churchill, Manitoba, Canada. E un spectacol fantastic de lumina si culoare pe care nu prea avem sansa sa-l vedem.

  • Tipa cat te tin plamanii dintr-un roller coaster virtual, la un parc Disney

Desi parcurile Disney s-au inchis temporar, iti poti crea propria aventura Disney. Canale de YouTube precum CoasterForce sau iThemePark sunt dedicate pentru astfel de experiente fara a fi nevoie sa cumperi un bilet. 

  • Calatoreste in luxoasa Padure Amazoniana, folosind realitatea virtuala
     

Conservation International iti propune o priveliste 360-de grade a celei mai mari paduri tropicale din lume. 

  • Deschide digital portile muzeului Luvru din Paris

Curatorii de arta si alti specialisti te vor plimba prin spectaculosul muzeu. Admira operele de arta si bucura-te de exponate fara sa stai la coada.

E considerat unul din cele mai spectaculoase monumente din lume, iar povestea lui emotioneaza de fiecare data. Multi il considera o declaratie de iubire transpusa in marmura. 

De altfel, multe colectii de la Muzeul Vaticanului sunt disponibile pe site-ul oficial: Muzeul Pio Clementino, Muzeul Chiaramonti, Aripa Noua, Camerele lui Raphael, Capela Niccoline si Camera Chiaroscuri.

E o provocare avand in vedere ca are 14 milioane de km patrati si este al cincilea continent ca suprafata. Aproximativ 98% din suprafata este acoperita de o patura de gheata cu grosimea medie de 1,6 km. Te bagi?

Declarata mai multi ani la rand tara cu cei mai fericiti oameni din lume, Costa Rica este in principal o destinatie turistica, cu paduri tropicale luxuriante, vulcani, si kilometri de plaje de coasta.

Descopera mai multe destinatii fantastice pe care le poti vizita chiar din fotoliul tau preferat pe Digi Life.

FOTO: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri