Daca programul iti permite sa iti iei o vacanta neprevazuta, fa-ti bagajul si bucura-te de privelisti minunate si momente de relaxare alaturi de prietenele tale. Ti-am pregatit o lista cu destinatii de vacanta perfecte pentru femei:

New York

New York ramane o destinatie ofertanta de vacanta. Te poti plimba prin Central Park si strazile impunatoare ale metropolei, dar poti face si shopping pe Fifth Avenue. Iar daca nu tii dieta, te poti bucura de varietatea de restaurante cu specific international din New York. Cat despre muzee, orasul ofera o experienta culturala bogata. Poti incepe cu Muzeul Metropolitan de Arta si continua cu galeriile de arta de pe stradutele cartierului Soho.

Milano

In Milano se afla Galeria Vittorio Emanuele II, unul dintre cele mai vechi malluri din lume, care e un adevarat paradis pentru doamne si domnisoare. Dar, pe langa varietatea de magazine de unde poti face cumparaturi, Milano are multe de oferit: cladiri istorice, cafenele cochete. Si in Piazza del Duomo, una dintre cele mai cunoscute zone ale orasului, gasesti o multime de bistro-uri.

Paris

Capitala Frantei continua sa fie una dintre destinatiile preferate de femei, gratie elegantei si bunului gust pe care orasul le emana. Impanzit cu gradinile tipice frantuzesti, Paris te transpune in perioada Belle Epoque. Sigur, aici gasesti o multime de obiective culturale pe care le poti vizita: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dame.

Barcelona

Barcelona este unul dintre cele mai vibrante orase, iar multumita lui Gaudi, poate si cel mai artistic din Europa. Transportul in comun este foarte bine pus la punct, dar provocarea cea mai mare este cazarea, de aceea, daca vrei sa vezi minunatul oras, fa-ti rezervarile din timp.

Singapore

Singapore este singurul oras-stat asezat pe o insula, singurul oras-stat din Asia si al doilea cel mai dens populat oras din lume, dupa Monaco. In Singapore este cald tot timpul, cea mai mica temperatura inregistrata a fost in 31 ianuarie 1934: 19.4°C. Aici gasesti cea mai mare gradina tropicala de orhidee, care se afla in Gradina Botanica. Cat despre transportul public, afla ca Singapore are cel mai lung sistem automatizat de metrou din lume.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri