shutterstock_459100129
Timp Liber

Destinatii perfecte daca vrei sa calatoresti singura. 4 orase sigure in care te vei distra pe cinste

Iubesti sa mergi in vacante, dar de multe ori nu reusesti sa te sincronizezi cu gasca de prieteni? Asta nu ar trebui sa te descurajeze pentru ca sunt o multime de orase pe care le poti vizita singura.

Reykjavik

Se spune ca islandezii nu isi incuie casa si masinile fiindca stau intr-una dintre cele mai sigure tari dn lume. Asadar, te poti distra pe cinste fara sa stai cu grija ca poti fi victima unor violente sau infractiuni. La 100 kilometri de Reykjavik se afla spectaculoasa cascada Gullfoos.

Tokyo

Infrastructura impecabila te ajuta sa ajungi cu mare usurinta dintr-un loc in altul. Orasul este combinatia perfecta intre nou si vechi, trecut si prezent. Cu ciresii lui infloriti, Tokyo iti ofera multe optiuni de distractie printre care si restaurante unde te poti bucura de o experienta culinara deosebita.

Sydney

Sigur, frumos, Sydney are o multime de posibilitati de distractie pentru cei care merg singuri in calatorii. Plaje superbe, peisaje care te lasa fara cuvinte, muzee si parcuri precum Chinese Garden, Koala Park, Sydney Wildlife World.

Kuala Lumpur

Oras cosmopolit, extravagant, in care nu ai cum sa te plictisesti. Vei manca atat de bine in Chinatown incat te vei intoarce curand. Iar daca te dai in vant dupa peisaje urbane, urca in varful turnurilor Petronas la lasarea serii. O sa iti placa la nebunie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri