femeie 107 ani
Timp Liber

Femeia care a implinit 107 ani dezvaluie secretul longevitatii sale: ”Nu m-am casatorit”

O femeie care a implinit varsta de 107 ani le sfatuieste pe doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba o viata lunga sa... ramana singure.

Louise Jean Signore, care locuieste in New York, e stricta in ceea ce priveste dieta sa alimentara si face exercitii fizice in mod regulat. Insa ea este convinsa ca adevaratul motiv datorita caruia s-a bucurat de peste un secol de viata este ca nu s-a casatorit.

"Cred ca secretul celor 107 de ani e ca nu m-am casatorit niciodata. Cred ca acesta este secretul. Sora mea imi spune: 'As vrea sa nu ma fi maritat vreodata'", marturiseste ea.

In ceea ce priveste dieta sa alimentara, Louise spune ca este mare fana a mancarii italiene si ca nu consuma suc, prajituri.

La 107 de ani, inca mai face tot posibilul sa faca miscare: "Daca ei fac exercitii fizice, fac si eu. Daca danseaza, dansez. Inca mai pot dansa putin. Dupa pranz voi juca bingo, asa ca am o zi plina".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri