mesaje de craciun
Timp Liber

cele mai frumoase urari de craciun

Mesaje de Craciun. Urari pe care le poti face de sarbatori celor dragi

Avem pentru tine cateva idei de mesaje de Craciun perfecte pentru sarbatorile de iarna. Stim ca e greu sa gasesti urarea potrivita pentru cei dragi si de aceea iti venim in ajutor!

Data de 25 decembrie este speciala pentru romani. Pe langa cadourile primite si masa imbelsugata in familie, ai ocazia perfecta de a le aminti celor din jur ca sunt speciali pentru tine.

Nu rata ocazia de a trimite un SMS sau un mesaj cu urari de Craciun

Mesaje de Craciun clasice

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit. Craciun fericit!

Sarbatorile albe sa va gaseasca veseli, fericiti si multumiti de realizarile din acest an! Va doresc ceea ce-mi doresc si mie: sanatate, ca-i mai buna decat toate! Craciun fericit!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercand sa-l vezi pe Mosul. Sarbatori fericite!

Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti! Craciun fericit!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. Sarbatori fericite si un Craciun de poveste!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit si sarbatori de vis!

Fie ca viata ta sa fie colorata si vesela asemenea unui… brad de Craciun! Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun pentru persoanele dragi din viata ta

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos darnic si bun. Craciun fericit!

De Sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri. Craciun fericit!

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca nebunii de Sarbatori! Craciun fericit!

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri! Sarbatori fericite!

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun. Sarbatori fericite!

Craciun fericit! Iti doresc ca inima ta sa fie usoara ca un fulg de nea, iar problemele sa se topeasca precum zapada!

In pragul sarbatorilor de iarna, sa aveti in casa bogatie, bunastare, pace in suflet si sanatate. Craciun fericit!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit!

Felicitari de Craciun care starnesc rasul

Mesaje de Craciun rimate si urari amuzante

Lumina Sfanta din Ajun sa v-aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Craciun fericit, mult noroc mai departe si un an mai bun, mai bogat si mai frumos decat toti care au fost!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

S-avem un Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o frumoasa cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize.

Bogatie cata vreti, sanatate pentru toti, iar la anul care vine sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin. Craciun fercit!

Reteta de sarbatori: se ia binecuvantare, se adauga un strop de soare si o pulbere de stele. Se amesteca-ntre ele, se mai pun bunatate si iertare, si se baga intr-un sac mare. Mosul e pe drum acum, Craciun bun!

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare dat, lasa-n fiecare poarta: fericire, bucurie, sanatate pe vecie! Craciun fericit!

Sarbatorile cand vin sa va fie cosul plin. Sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani. Mult noroc si la multi ani! Craciun fericit!

Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc! Craciun fericit!

Daca la noapte un batranel grasut intra pe geam, te ia din pat si te baga intr-un sac, nu te ingrijora! I-am spus Mosului ca tu esti tot ce imi doresc de Craciun!

L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate. Deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

In seara asta, ingerii coboara, cu Vestea Buna te ȋnconjoara, amintindu-ti de Iisus, pruncul iubit nespus. Sper ca Cel nascut in ieslea saraca loc in inima ta sa-si faca. Sarbatori Fericite si numai bucurii! Craciun fericit!

In ziua de Craciun, cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini, eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi. Sarbatori fericite!

Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa. Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin. Sarbatori fericite!

Sarbatori fericite si un brad cat mai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

Un batranel cu chipul drag v-a calcat al casei prag. Sa nu-l goniti, e Mos Craciun si va aduce un an mai bun. Craciun Fericit!

Ho ho ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti un Craciun gustos, bogat. Un An Nou de invidiat, sanatate si multi bani, Sarbatori frumoase, la multi ani!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin…

SMS-ul sau mesajul de Craciun a devenit deja un obicei la romani, care trimit zeci de urari fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua de 25 decembrie. Cu aceasta ocazie, pe internet circula o multime de felicitari care pot fi folosite si speram ca ai gasit una care sa ti se potriveasca in lista de mai sus.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri